Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka KDAJ DARILO jujutri je poroka

KDAJ DARILO jujutri je poroka

Jutri imamo poroko. Kakšne napotke dajete mame otrokom, predno gredo od doma (ali jim ne več) Ali jih blagoslovite? Nekatere sem videla, da jih.
Najpomembnejše vprašanje pa je, kdaj dati darilo? Na ženinovem ali nevestinem domu? Po moje na nevestinem, ko sta oba skupaj. Ali po poroki?
Lepo prosim. Nečak se poroči, sestra pa ne ve, kako in kaj.
Pa lepo prosim, ne mi s takšnimi, jutri se poročita, čez leto ločita. Imata že dva otroka, se razumeta in bi rada pred matičarjem to potrdila.
Hvala

Ej, osebno, pojma nimam.

Povej sestri, da je čisto vseeno KAJ IN KDAJ bo delala, naj se v prvi vrsti pomiri, in naj jutri UŽIVA. Mislim pa da njen otrok, ne rabi nič blagoslovov in napotkov, saj menda ne odhaja v širni svet, ampak bo tam nekje v bližini, zato bo preprosti: srečno! čisto dovolj…..

In naj se ne obremenjuje s tem, kdo bo kaj, dal, al tle, al tam, al, dans al jutr al nikol. vedno se bo našla kaka žleht baba, ki bo kaj pokomentirala, ampak ….

Važn, da se imata otroka rada in se bosta poročila, vse ostalo je v drugem planu….

Najlepša hvala za odgovor. Smo pravkar dobili informacije.HVALAAAA!
Lep večer

Jutri boste imeli prečudovito vreme!!! idealno za poroko!

Uživajte, in čestitke ta mladim!

pa pejte spat zdej, jutri bo dooooooolga……

Ne morem spat. Še vedno se “krešejo” mnenja- Jaz bom dala fantu doma, pa kak bo, booo.!
Taka je bila njegova želja. Vsi fantovi sorodniki bomo dali darila njemu, saj je takšna njegova želja. Večina denarja bo vzel (takšen je dogovor), da bo poravnal večino struškov, Lepo in prav.
Hvala . Lahko noč

Midva sva vsa darila dobila skupaj, saj se obdari par, ne pa ženina ali nevesto. In darila so nama dali na ohceti.

Je pa res, da midva sva vse, ki sva jih vabila na poroko, vabila na poroko in na ohcet. Vsem svatom sva privoščila tudi hrano in zabavo:)

darilo se da pred poroko. (par ur prej ali en dan prej recimo)

nihče ne nosi daril na dan poročnega obreda. A boš recimo pralni stroj ali TV nesel na poroko ?

no tako jaz mislim, tako smo včasih delali….lahko pa da se motim ?

No, če ste dajali takšna gromozanska darila, potem je to seveda razumljivo. Midva sva vsem oznanila, da daril ne pričakujeva, tako da tudi tista, ki sva jih dobila, so bila zgolj simbolična. Še največji je bil paket desetih brisač.

Nama so dali darila pred gostiščem, kjer smo imeli ohcet, prav tako smo storili letos mi ko smo b ili na eni poroki- oziroma so naredili tako vsi.

Če dajete večja darila že pred poroko, pazite samo, da vam med zabavo nepridipravi ne vlomijo v hišo in vsega poberejo. Vem za dva taka primera. Enkrat so ženinu in nevesti odnesli vse, menda tudi veliko gotovine. Drugič pa so imeli strašno strečo in se je med poročno zabavo sosedov pes zbudil, čisto ponorel, sosedje so šli gledat, kaj je. In so ravno med vlamljanjem vrat vlomilce pregnali. Tako da so darila in denar ostala. Torej pazljivo, če računate na velika darila. Ali varnostna služba (ampak kateri pa lahko zaupaš??) ali pa še pravočasno na varno z vsem.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close