Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Vabilo na poroko

Vabilo na poroko

V kratkem sem povabljena na poroko,sama. Do zdaj sem bila le na eni ali dveh porokah in še to v otroštvu. Čudno mi je,ker bodo vsi v parih,le jaz bom sama. Poznam nobenega,le nevesto. Da ne bi šla, ne pride v poštev, ker si želim biti na prijateljičini poroki,ampak ne vem kam naj se postavim, kaj naj delam. Bom cel večer sedela za mizo? Tudi drugače sem zelo zadržana v nepoznani družbi tako, da…

Tako je, če je tvoja prijateljica te bo sigurno razumela ko ji boš rekla, da ne prideš sama. povabi sestro, brata, prijatelja , prijateljico. jaz vsekakor ne bi šla sama na poroko, če ne poznam nikogar.

Poroka traja dlje od le večera. Dokler še ne spijejo kaj, bo mogoče malo mučno, potem pa je itak ves čas nekaj, pa folk postane bolj komunikativen, pa je. Za mizo se boš lahko pogovarjala s sosedi. Je pa seveda tudi na tebi, da si malo bolj družabna in komunikativna, sploh če boš sama. Ni noben bavbav, imaš sedaj lepo priložnost, da to poskusiš:)

Vprašaj pa nevesto, kako bo vse skupaj potekalo, da boš približno vedela.

Jaz na tvojem mestu bi vsekakor pripeljala še nekoga. Ker gre za poroko tvoje perijateljice, verjetno ne bi smelo biti problema in bo ona to razumela.
Iz izkušenj vem, da ni prijetno, če si na takšnem dogodku sam in nikogar ne poznaš.

Itak da bi šla sama, tam bodo ziher kakšni nevezani prijatelji/ce in mimogrede se zapleteš v družbo, sploh na poroki.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Svatov je že ohoho in ne želim je obremenjevati s tem, da bi še koga vabila zraven. Šla bom že, a ne vem kaj naj tam, za mizo že, kaj pa prej?

sem šla sama s podobnimi problemi kot ti. Poznala sem njene starše,brata in sestro. Med več kot 100 povabljenimi,ki so se poznali med sabo se nisem slabo pocutila. Kogar je zanimal kdo sem me je vprašal, kaka ata bi me kar porocu s svojim neozenjenim sinom sam izbrat bi mogla. Hehe. No rezultat tega da sm šla,je partner in sedaj hčerka:) pa mi njega ni njegov ata predlagal… Sem pa tud jaz mal povprasala kam naj grem pa ce kej pomagam,pa k je blo treba sem jim prskocla na pomoc pa tko

Sem bila pred kratkim na eni poroki in je ena nevestina prijateljica in študentskih dni bila sama. sploh ni vedela kam se naj postavi, na civilni in cerkveni se je skos nekaj izmikala, videlo se je da ji je neugodno, nevesta pa ni morala biti skos z njo.
Na fešti je pa sedežni red navesta naredila superski 🙂 dala jo je sedet k svojim kolegom, tako, da se je z njimi zaklepetala, plesala… mislim, da se je prav super imela, se je videlo že na pogled.

to je tvoja prijateljica in ti ne poznaš nobene druge njene prijateljice, nobenega sorodnika?

kaj je tu čudnega?
nekdo študira 200 kilometrov proč od doma in si tam najde prijatelje… prijatelji s faksa ponavadi tvoje familije in domačih kolegov pač ne poznajo…

drugače pa, jaz bi vzela še koga s sabo. ponavadi se na poroke itak vabi pare, če ne bi bila samska, bi se čisto logično smatralo, da prideš tja s partnerjem. pri toliko ljudeh eden gor ali dol ne pomeni nič…

da greš pa tja in špilaš malone najeto pomoč samo zato, ker si pač samska… pa tud ne, no…

ne more vzet na poroko kar nekoga, če je vabljena samo ona, no. za tega človeka ne bo predvidenega mesta, ni večerja plačana. ste čudne.

Tako je,prijateljica iz faxa je to in resnično ne poznam nikogar. Saj nekako bom že, zanimal me je kakšen praktičen nasvet,da ne bom izpadla preveč čudno.

New Report

Close