band odpovedal en teden pred poroko!
Pozdravljeni,
Da se ne bo nekdo tako “zakvačkal” kot sva se midva, bom podala najino zgodbo. In ker sem tudi na tem forumu brala kako *** **** hvalite na dolgo in široko. Lani ko sva se odločila za poroko, sem prečesala vse forume po dolgem in počez in iskala ansambel za najino poroko…ker sva imela glede tega omejen proračun, sva se na koncu odločila za tako opevani band, ker so jih tako hvalili, cena pa je bila zelo sprejemljiva. Oktobra lani sem ju rezervirala in to je bilo to, pogodbe nista hotela in tako je ostalo pri dogovoru da je rezervirano in da se slišimo pred poroko… Najin datum je bil 30.6. 2012 in en mesec pred poroko ko sem bila že globoko v pripravah, sem za vsak slučaj spet kontaktirala ansambel če še drži. Odgovor je bil da seveda in da se slišimo en teden pred poroko. Torej en teden prej ju zdaj že moj mož kliče in že iz pogovora je bilo čutiti da jima nekaj ni jasno-spraševala sta kje bo poroka in podobne stvari, skratka sta rekla da se spet slišimo par dni prej, naslednji dan pa klic in odpoved igranja na poroki, ker naj bi drugega člana poklicali na operacijo kolena! Ponujala sta drug ansambel in se opravičevala, ampak meni marsikaj ni bilo jasno, zato sem po poroki, ko je bilo vse mimo (na hitro sva morala dobiti drug ansambel-popol polom, ki je čisto uničil najino poročno slavje), sem začela malo poizvedovati in ugotovila, da sta vse naslednje poroke izpeljala…torej ni bilo nobene operacije, ker bi potemtakem morala odpovedati vsaj še kakšno poroko za nama (okrevanje po takšni operaciji traja vsaj 3 mesece). Torej besna sva predvsem ker sta se nama tako nalagala, kot bi se dobesedno norca delala iz naju, na isti datum vzela dve poroki in ob ugotovitvi le tega naju “skenslala”.
Annuskaa,
sem brala tvojo zgodbo že na poročnem portalu….Opevana sta pa zato, ker sama o sebi reklamo pišeta (na tem portalu je bilo to več kot očitno in sta to počela na zelo agresiven način, ker jima je bilo to tudi omogočeno (tukaj se namreč ni potrebno registrirat, niti nobeden ne preverja IP računalnika, kot drugje). Sicer so ga pa že na nekem druge poročnem portalu dobili, ko se je pod dvemi imeni prijavljal in se hvalil kako je oh in sploh, hkrati pa metal drugim bendom polena pod noge. Tak bend, ki pri ničemer nima omejitev, si pa zasluži, da je tukaj gor napisan in ne zbrisan.
Tudi jaz sem brala tvojo zgodbo na drugem forumu.
Ne zdi se mi od tebe ne lepo in ne pošteno, da jih blatiš!!!
Tega dua ne poznam, ampak, bodi poštena in fer, ter napiši z polnim imenom ali priimkom kdo si, kdo je ta ansambel, kje bi to naj bilo, da imamo ostali neke konkretne informacije.
Sicer pa, če je res šel v bolnico, oz. tudi če sta “zakvačkala”, sta ti ponudila pomoč pri reševanju tega problema!!, pa sta jih vidva zavrnila. No, poiskala sta si kolikor vem zelo slabo…. in prav je tako… Vse se vrača, vse se plača!
Drugič bodi poštena do sebe, nas, in vseh,ki so vpleteni v zadevo, in ne uresničuj plana, ki si ga podala na drugem forumu…. kratko si potegnila tako ali tako ti.
gsatalema,
na tem forumu se ni treba nikomur predstavljati z imenom ali/in priimkom.
Vsakdo lahko bere ali piše, kdor želi, pa se lahko tudi registrira. S tem dobi dodatne ugodnosti, na primer zasebna sporočila.
Ker so debate o bendih šle predaleč in so postale izjemno nesramne, smo bili v začetku julija prisiljeni uvesti pravilo, da se o imenih bendov pogovarja samo preko zasebnih sporočil.
To seveda pomeni, da je annuskaa popolnoma upravičena in dobrodošla napisati svojo izkušnjo, iz njenega popravljenega besedila pa popolnoma nikjer NI RAZVIDNO, o katerem bendu govori. Ona je to sicer navadla, ampak v duhu naše politike sem to kot moderatorka izbrisala. Če brišemo imena bendov iz hval, je edino pošteno, da jih brišemo tudi iz kritik.
Če jo bo o tem kdo povprašal preko zasebnih sporočil ali pa ugotovil iz drugih virov na internetu, pa to seveda ne more biti več naša stvar.
Kot sem omenila, uvedba prepovedi imenov bendov v javnih postih na forumu Poroka velja od začetka julija 2012 dalje. Starejših postov nismo šli urejati, ker jih je 1. prveč in 2. ne bi bilo pošteno, da neka uredba velja za nazaj. kot v pravu tudi zakoni ne morejo veljati za naza.
Upam, da je zdaj vse razumljivo in obrazloženo.
Lep večer vsem,
LP,
Lenka
Jaz dam pa prav Annuski, da je stvar obelodanila. Saj ne gre za blatenje zaradi blatenja, povedala je celo zgodbo (v kateri je zelo jasno, da jo je ta bend prinesel naokoli, in se za nameček še izmislil zgodbo o operaciji) in tudi za kateri bend gre (moderator ga je zbrisal zaradi pravil). Ne vem, kaj bi Gsatelama še hotel.Zakaj imam občutek, da je Gsatelama nekdo, ki se brani? Annuska, najbolje, da daš to, kar hočejo od tebe (podpiši se, napiši še kje je to bilo in potem bi bilo prav, da moderator pusti ime benda).
Ne nisem jaz nekdo, ki se brani…, samo sem stvar prečitala na dveh forumih, zato takšna izjava. Ne poznam nobenega od vpletenih, ampak sem samo podala svoje mnenje.
Ne zagovarjam in ne branim nikogar, me je pa zmotilo napisano, da bo preverjala kako in kaj sta lahko počela čez en teden na drugi poroki (mislim, da v to niti ni sigurna ali je bila), še manj pa njegovo zdravstveno stanje – česa je bil sposoben ali ne, ne more pa primerjat svoje mame in njene operacije kolena (1001 možnost posegov na njej), in pa da jima bo blatila ime, kjerkoli bo možno. Tak način razmišljanja mi je sporen, pravilno pa je, da se napiše nastala situacija v opomin in poduk vsem ostalim o možnostih, ki jih prinašajo dogovori brez pogodbe. Seveda je zadeva neprijetna, pa vendar človeška, in sta ji vseeno ponudila pomoč. Jezna je še toliko bolj, ker druga izbira tudi ni bila najboljša. Vendar je sedaj že vse mimo, in želim veliko mirnih in treznih živcev, njima pa vse dobro na življenski poti!!
Ah daj no daj, Gsatalema, iz zgodbe je zelo jasno, da jo je bend povlekel za nos in si izmislil operacijo. Zanimivo pa je, da praviš, da tega dua ne poznaš. Res zanimivo. Kje pa je ona omenjala duo? In še si napisal, da tega duota ne poznaš. Katerega duota, če ta ni napisan? Zgleda, da si se našel v zgodbi, ker si ta duo ti, ki napadaš annusko. In potem praviš, da je človeško, ker sta ji vseeno nudila pomoč (potem ko sta jo tako nagravžno in več kot očitno lažnivo skenslala?!) Če se nekdo tako grdo poigra s tabo, kot se je ta bend – ti praviš duo in nima niti toliko poštenega v sebi, da bi priznal svojo napako ampak si jo še drzne poklicati in ji reči, da ima operacijo , je edino prav, da se bend z imenom omeni v poduk vsem ostalim, ki bi najeli ta bend brez pogodbe.
Tudi meni se zdi da je gsatalema ena izmed oseb ki sem ju opisovala, ali pa kaka dobra/dober prijatelj …pa niti ni važno, vso pravico imam da napišem svojo izkušnjo z tem bendom!!!, kajti takega odnosa in laganja sem popolnoma sita Poroko načrtuješ skoraj eno leto vnaprej, v priprave je vpeto toliko ljudi in toliko tvojega truda in truda bližnjih, da enostavno ni fer kako sta naredila v mojem primeru. Če pa sta toliko neodgovorna in malomarna da zamešata datume pa veliko pove o njima. In še nekaj…kako naj bi pa midva potem od takih dveh ljudi ki se nama direktno v “fris” zlažeta lahko sprejela ponudbo da nama priskrbita drug bend? Ali bi bila lahko prepričana da bi ta bend sploh prišel tisto soboto igrat (glede na najine slabe izkušnje). Ne, raje sva se zanesla nase, pa čeprav izbira ni bila ravno dobra-vsaj prišli so igrat! In brez skrbi draga/dragi gsatalema najin dan je bil popoln v drugih ozirih, civilna, cerkvena, šranga, vse je bilo kot sva si zamislila (to nama je bolj pomembno od žurke)-glasbe se pa na posnetkih sploh ne bo slišalo:D, tako da se nama ni nič vrnilo ali kaj si napisal-a (ne vem zaradi česa bi se nama moglo kaj maščevat. oz. kaj naj bi naredila da bi se nama moglo kaj maščevat po tvojem).
Nečloveško in hinavsko je pa njuno dejanje in ne moje. Če bi po pravici povedala da sta zašuštrala ju nebi niti omenila nikjer, tako pa ne prenesem lažnivcev in norčevanja, zato sem svojo zgodbo napisala da boste vedeli da podpisujte pogodbe pri takih stvareh.
Mene pa samo informativno zanima, koliko res pomagajo pogodbe. Če te kljub pogodbi pusti na cedilu, kaj pa boš? Šel v civilno tožbo? Ali so noter morda opredeljene kake pogodbene kazni ali kaj takega?
Firbec, pač …
LP,
Lenka
Tole berem in je moje mnenje, da je gsatelema ena od oseb od tega hinavskega dueta.Z stavkoma” vse ve vrača, vse se plača” in da je je “ta kratko potegnila ona ” se je izdal.Res ne rabiš biti psiholog, da to ugotoviš.Annuskaa, še na kak drug portal pojdi, kjer imata svojo temo, pa napiši svojo izkušnjo, da se ne bo že kdo zafrknil.
Helou,
ugibanja je dosti, vsi smo si že povedali vse. Annuskaa ni bila zadovoljna, to je to.
Dobro, da je opozorila. Če koga zanima, za kateri bend gre, naj pač povpraša po ZS.
LP,
Lenka