Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poroka

poroka

zdravo!
za sestrino poroko sem se namenila narediti majhne skatlice, ki bi jih napolnila s konfeti ali s suhim cvetjem…vse lepo in prav, če se ne bi zataknilo ze pri iskanju papirja…
zanima me torej ce kdo ve kje bi se dalo dobiti malo trsi A4 papir v smetanovi ali rahlo blescicasti barvi?
hvala za pomoc!

Poskusi v papirnici Leonardo v Cityparku Lj. Jaz sem tam dobila tak papir v bordo rdeči in vem, da imajo dosti izbire. Je pa tam še ena papirnica z bolj profesionalnimi potrebščinami (slikarstvo in podobno), za katero pa ne vem imena. Tam bi verjetno tud imeli kaj takega.

Zraven BTC-ja oz. City Parka je ena trgovina z res veliko izbiro papirja, ovojnic… pred 4 leti sem tam kupila papir in ovojnice za svoja poročna vabila, pa se res ne morem spomnit, kako se imenuje…

V prometeju na Kersnikovi imajo sigurno kaj primernega. Če seveda sprašuješ za Lj.

Tele papirnice in leonardo so kar dragi. poglej raje tu:

EUROPAPIER, leskoškova 14 ljubljana.

imajo zelo veliko izbiro in poceni.

pri vojašnici franc rozman stane v btcju. iz smeri bežigrad odcep za Nove Jarše, samo namesto da bi v križišču zavila desno proti BTCju greš naravnost in v naslednjem križišču desno potem bo pa čez nekaj časa na desni. nek kompleks nižjih stavb je.

In poišči na netu. Iz Anglije dobiš za pol nižjo ceno in izbira je ogromna. Le dovolj zgodaj moraš naročiti – paket potuje od 2 do 14 dni.

hvala lepa vsem! danes grem na lov=)
pa lep vikend zelim=)

New Report

Close