Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka duo ali trio za poroko

duo ali trio za poroko

Naslednje leto junija imamo poroko, pa prosim za vaše predloge in priporočila za res dober duo ali trio, ki pričara nepozabno vzdušje z odličnim programom in glasbo vseh zvrsti.

Jaz ti iz srca priporočam Duo Limit iz Primorske. Zelo ti bota všeč, če ti je všeč tudi primorski temperament. Na reperuarju imata vse živo kar ti srce poželi. Nastop izvedeta korektno in profesionalno, to ti lahko zagotovim iz prve roke, saj sem že bila na poroki kjer sta špilala. Meni bota igrala avgusta na pohorju in verjamem da bo tak kot je treba.
Poznam tudi trio megla iz Celja, ki so tudi v redu, ampak sta me primorca bolj očarala.
Želim ti dobro odločitev.

oglej si http://www.magicclubslo.jimdo.de

za več inf. 041 567 325

Kakšne pa so kaj cene “bendov”?

od 300€ pa tja do 5000€.

Živjo!
Midva sva imela na poroki Tokero bend -trio iz Lj. in bili smo
res zadovoljni. Šla sva poslušat kar nekaj bendov a naju je
tokero prepričal! Dober žur in vzdušje !
Imam pa tudi mobi 070 817 071
Pa veliko sreče!

Pa ne me jeb** spet tokero band. Promocija promocija. Kaj nimate špilov, da se v vsaki temi hvalite?

Batagel89, očitno Tokero bend in njihove člane zelo dobro poznaš……in so ti trn v peti……Ni mi jasno kaj so ti naredili toliko hudega oz. zakaj ti gredo toliko v nos, da jih tako neargumentirano zaničuješ???? Tudi nama so na moževem abrahamu junija 2010 igrali v gostišču pri Peclju v Podgradu pri Ljubljani, pa so bili izredno dobri. Tudi hrana in postrežba je bila zadovoljiva. Cena gostinjskih storitev in benda je bila popolnoma sprejemljiva! Če so dobri so pač dobri, ni reči kaj drugega! Imajo izredno kvalitetno pevko, pa še luštna je, kitarist in klaviaturist pa tudi nista slaba. Vsi trije skupaj pač tvorijo neko celoto, ki je očitno ljudem všeč zato so tudi tako zasedeni! Kakor koli, najina izkušnja z njimi je bila dobra in profesionalna, tako, da sva bila z možem zelo zadovoljna. Igrajo raznoliko glasbo, plesno, slo, cro, tujo, naredijo žur in to je pomembno! Zato TOKERO BEND priporočam vsem!!!!!! Telefonske številke pa ne bom objavljala, ker sta jo objavila že ŽENIN & NEVESTA! Lep pozdrav Andreja iz Medvod

No pa imamo spet Tokerovce, ki so izjemno hitro odgovorili in se poskušali oprati!
Predlagam da zapustite ta forum s svojimi komentarji. Če ste res tako dobri kot sami pravite, bodo ljudje sami začeli pisati o vas, brez skrbi!

toplo predlagam ROCKOMOTIVO, ki naredi hud žur za razumno ceno!! preverjeno 😉

SPET SAMOPROMOCIJA. PA DEJTE NO ROCKMOTOVILA AL KAJ STE
ŽE, NIMATE ŠPILOV?

PROSIM PREBETIRE TO VSI, KI IŠČETE BAND ZA ZABAVE – TO NI REKLAMA ZA NOBEN ANSAMBEL AMPAK SPLOŠEN NASVET.

Jaz pa vsem, ki iščete band, polagam na srce naj izberejo tro ansambel in ne duo. Kar nekaj se spoznam na glasbo, sem slišala ogromno ansamblov vseh možnih sestavov, precej duov, pa morm rečt, da se občutno razlikujejo po kvaliteti. Ogromno ljudji, ki ne živijo z glasbo in je ne spremljajo na tak način kot jaz, sicer te razlike ne vidi, mnogi tudi ne loči, če nekdo poje v živo ali na playback pa če band fuša ampak vsem polagam na srce, da je kvaliteta precej višja pri ansamblih, seveda je pa spet treba vedeti, koliko je najvišja cena, ki ste jo pripravljeni dati za glasbo. Razlika je občutna – duoti računajo po mojih informacijah od 150-500 eur, ansambli pa od 500 eur naprej, zelo, zelo solidni se dobijo že za 700-800 eur. Vendar boste dobili z ansamblom izvedbo v živo in ne pol ali vse posneto vnaprej na midiju – če hočete to, potem rajši vrtite glasbo na radiu.

Samo za v premislek.

Da ne povem še kaj jaz. Poznam ogromno ansamblov ki igrajo 100% na play back in tudi vem da za 800€ dobiš veliko slabši ansambel kot duo za 500€. Cena namreč pove vse oz ogromno.
Sama sva na poroki imela duo, saj sem bila nad ansambli ki sem jih poslušala izjemno razočarana, predvsem moj, ki se spozna na glasbo. Vsi ansambli, ki sva jih poslušala (cenovni razred od 600 – 1200€) SO IGRALI NA PLAY BACK.
Pa zakaj bi plačala 5 članov za delanje norca z nama in svati, če lahko plačam samo dva.
Danes v sloveniji ni dobrega benda, ki igra 100% v živo za 1000€, pa da je kolikor toliko solidno izvedeno, pa da igrajo Rickiya Martina, Joe Cocker, Andrea Bocelli, Santano, Jazz, Soul,….
Nama so pač to igrali na poroki, ker smo bili taka družba. Ni benda za 1000€, ki je v živo sposoben to odigrati, pa da veš za kateri komad gre.
Za kaj več moramo seči tudi do 3000€ globoko, kar pa si nas večina ne more privoščiti.

Kar se tiče zabavnih bendov, čisto možno, da je tako. Teh niti ne poznam tako.. Pisala sem bolj za tiste, ki želijo narodnozabavni ansambel, ne samo zabavno glasbo. Da pa duo igra narodnozabavno na midi, kako Golico in Roblek, je pa grozno. O tem sem pisala, da ansambli vsaj narodnozabavne runde igrajo popolnoma v živo, zabavno pa pač vsak po svoje (največkrat predloga + igranje v živo), jih je pa tudi kar nekaj, ki igrajo še zabavno glasbo vse v živo. S tega vidika ne zagovarjam duov ampak ansamble (torej NZ žanra), ne govorim o bandih stil Mambo kings, ki so pa res zelo dragi po kar nekaj 1000 eur.

Niti na misel mi ne pride da bi cel večer poslušala cviljenje harmonike in fušanje narodnjakov, ki popačijo lepo zabavno in dalmatinsko glasbo.

Kaja89, okusi so različni, ni treba kazati svoje nestrpnosti do slovenske narodne glasbe. Če znaš ločiti plevel od trave, kar pa je, priznam, težko, te zna presenetiti. Če poslušam radio Veseljak še mene prime, da ga takoj ugasnem, ni pa vse metati za v en koš.
Jaz pišem za tiste, ki jim je narodnozabavna glasba všeč, ostali se pa prosim vzdržite takih kometarjev.

Za promoviranje in reklamiranje narodnozabavne glasbe si našla napačen forum zato se prosim ti vzdrži. Če vam gre v bendu slabo bo treba pač stil muske zamenat.

Ronaldinio, ali sem delala promocijo kakemu ansamblu? Nehaj paničariti no… Sploh pa ne igram v ansamblu, samo poznam nekaj glasbenikov, ki so iz zelo različnih ansamblov, od tod neko moje (s)poznavanje scene.

Živjo!

Za manjšo poroko iščem duo (moški in ženski VOKAL).
NI mi pomembno, koliko igrata sama, pomembno mi je, da DOBRO zvenita (čimbolj podobno originalu) in imata zelo širok repertoar (pop, evergreeni, angleške, slovenske znane pop, plesna glasba, nekaj malega jugo,kakšen avsenik…).

Seveda mora biti temu (nezahtevnost glede igranja v živo) primerna tudi cena. Animacije ne potrebujeva.

Prosim, da mi ne priporočate DJ-a, ker ga nočeva:)

HVALA

Jaz ti priporočam duo Playa, sta kvalitetna in igrata skoraj vse v živo. Preverjeno. Bila sem na poroki, kjer sta igrala.Ogromno improvizirata, sploh na saksofon. Sicer si pa oglej njuno stran, lahko slišiš kvaliteto, ki jo iščeš.

Milenka79, ali bi lahko prosila za kontakt tistih, ki so igrali vama?

hvala, lp

Da ne bo prišlo do nesporazuma, sem Mila Kilin in pišem osebno v mojem imenu. Moj namen ni bila reklama duu ampak pomoč tistim, ki jo potrebujejo. Mogoče komu olajšam stvar.
Brez zamere, če sem prekršila kakšno pravilo, ampak je bilo vse dobronamerno.

New Report

Close