Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ločitveni postopek

Ločitveni postopek

Prosim za pomoč: kako- na kratko- poteka ločitveni postopek (ne bo sporazumna ločitev, čeprav ni ne otrok in ne skupnega premoženja). Kam vložiš zahtevek? Čeprav ne vem, če to vprašanje spada v ta forum, se vam vnaprej zahvaljujem za odgovor!
Prijeten dan vsem,
1zasavka

http://med.over.net/forum5/list.php?168

Tole bo pravi forum.

Z ženo se ločujeva, ker sem o njej našel zapiske-e-maile, kako me je varala slaba pol leta. Vprašanje, ki vam ga zastavljam pa je. Ali ima najin 7,5 letni sin pravico izvedeti zakaj se ločujeva. Sedaj sva mu povedala le, da se kot partnerja nimava več rada, njega pa imava neizmerno.
S tem sva ga za kratek čas pomirila, nato pa je spet začel spraševati, pa zakaj se nimava več rada? Ali mu, kot oče lahko povem zakaj ne, oz. da ima žena rada drugega moškega. Ali bi mu to postilo, kakršne koli duševne posledice? Ne želim se maščevat ženi, niti ji prilepit črno piko pred sinom, gre samo zato ali mu povedat ali ne, ker sem bil do njega vedno pošten in kakšne so lahko posledice zanj? Hvala za odgovor.

ja kaj naj ti rečem.povej sinku resnico,pa vedar pazi na besede.tudi jaz se ločujem,ker z možem ne vidim več prihodnosti.povej mu a nikar prosim ne govori grdo o mami,saj se zna zgodit da ga bo pol ona obrnila kontra tebi tega pa najbrž nočeš.čeprav tudi jaz skušam zadevo omiliti to ni zadeva,ki bi jo otrok kar tako razumel.moj sin je star 8 let pa kljub temu dobro ve da se z atijom kregava.saj sem mu že skušala razložiti a so v teh letih se mi zdi kljub temu premajhni,da bi razumeli.jaz vem da nimam take sreče,kot jo ima tvoja žena.moj mož že zdaj skuša obrniti sina nase a ne ve da se mu lahko maščuje ko bo sin enkrat izvedel resnico.ne jaz ne on sicer ne varava a je zelo nesramen do mene.rada bi videla da bi bilo več takih moških kot si ti,da se ne bi toliko pari ki se ločujejo toliko kregali glede otrok,saj na koncu najbolj trpijo prav oni.

Tine, ti praviš, da je žena kriva, pa ni nujno da res čisto tako. Če se je žena z drugim dopisovala ali še kaj več, je to naredila zato, ker pri tebi ni imela tega kar je hotela. Zato se malce vase ozri in se vprašaj, kje in kdaj in koliko si pripomogel k razpadu zveze.
Sicer praviš, da otroku ne bi škodil in bi očrnil ex.žene – ampak med vrsticami se prebere ravno to: rad bi se opral pred sinom in svojo ex. naredil za grdobo.

Dobro premisli, preden sinu kaj takega rečeš, da se ti ne bo maščevalo !

črna mačka daj prosim te ni imela tega kar je hotela, to reče vsaka ko se zgodi samo da očrnite moškega in vlečete svojo rit iz kaše. gonite se pol pa je mož kriv da ste se morale gonit, naj bolše za ženske je še to da na sodišču rečete da vas je mož silil v prostitucijo- beda. tine ti pa se ne sekiraj prebrodil boš krizo otroku povej resnico ampak kolikor jo je otrok spposeben razumeti. ko bo otrok odrastel in bo dovolj zrel bo spoznal celo resnico.
oh boge ženske kako se mi smilite- gamat pokvarjena

potem si pa poišči moškega,ti bo bolj lepo znjim………………..

Ja prav res ste na koncu ženske tiste, ki niso nič krive. Zakaj ta ženska ni povedala prej možu, da ga namerava varat. To so same neumnosti in izgleda, kot, da so samo ženske čustvena bitja, moški pa sprogramirani roboti.

kakršen koli že starš je, dejstvo je, da ga ima otrok rad in če ga kdorkoli obrekuje, spravi to otroka v stisko…

ps
ko ste ravno že privlekli temo na plan. je pa genialna, en odgovor na leto v povprečju. postavi odgovor na tem forumu in dobil boš odgovor.. čez dve leti

Tine vpraša 28.10.2008
Prvi odgovor 19.7.2009

tole pišem samo zato… da ne bo dobil še petnajst odgovorov v to temo, vsakega eno leto…

Ni tako hudo. Saj tale Tine je to isto vprašanje leta 2008 zastavil tudi že na bolj primernih forumih in dobil kar nekaj odgovorov. Je pa dejstvo, da se tu zbirajo ljudje, ki jim ločitev ni ravno v prvem planu. 🙂

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Sestaviš predlog za sporazumno razvezo podpišeta oba greš na sodišče plačaš takso in čakaš.Jaz se zdaj ločujem in čakam

New Report

Close