Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka vam je všeč ta poročna obleka?

vam je všeč ta poročna obleka?

Kakšna se vam zdi ta poročna obleka?
[jpg]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543748_438209132897028_930885024_n.jpg[/jpg]

[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543748_438209132897028_930885024_n.jpg[/img]

meni je všeč samo brez tega na glavi

kičasta do amena, hujše od najhujšega čipkastega namiznega prta. :-/
pa tako lepe obleke delajo, a res ne najdeš ene bolj normalne, brez vseh teh nešteto čipk in nekih brezveznih vzorcev? take obleke so nosili 30 let nazaj, ko ni bilo važno, samo da je čipkasto in kičasto, pa čim več blaga… ne vem, meni je všeč stil “več je manj”, ko pride kakšen res lep detajl do zraza.

Meni je všeč, samo tudi brez zg. dela! Jaz pa bi, če bi se poročila še enkrat imela nekaj čisto preprostega!

Meni je FUL lepa! S kje pa je, če smem vprašat? 🙂

Tko bosansko deluje.

Take prodajajo Kitajci po 40 €, pa še brez poštnine so. Naši poročni servisi jih kupujejo tam, potem jih pa prodajajo po par sto evrov.

Halooo! Ti bi bila vesela, ce bi lahko bosanski zgledala!

AVTORICA: izredno lepa obleka je!

Zelo mi je vsec. Ima res lep kroj . Pa se cipke so zdaj v modi. In rahlo spominja na 50-ta leta, ki so tudi zdaj v modi. Ampak vlecka se pa tudi meni ne zdi, da pase zraven. K tako odprti obleki bi najbolj pristajale kaksne roze v laseh ali kaksen manjsi motiv v laseh, ne pa tancica ali vlecka.

Krilo izgleda kot da je kos babičinih zaves.

iz tistih zaves, ki jih v ikei kupujes.

meni je zelo lepa (sem nora na čipke), samo jest ne bi imela belega traka okoli pasu

Meni je obleka všeč – sicer si te ne bi izbrala, a je zelo lepa – se mi pa zdi dosti lepša s pajčolanom na glavi. Odkar se je poročila Kate s princem Williamom, so čipke zelo moderne, vedno več nevest si jih izbere.

Odstranila pa bi pentljo.

Meni je že tista v ozadju bistveno bistveno lepša.

Tako krinolino iz kakor zaves smo mi imeli med pustnimi kostimi.

lepa kot iz pravljice, ona zadaj je tudi prečudovita.

Zelo kičasta in zelo staromodna.
Krilo iz čipk PLUS kristalčki gor posuti? No ja. Jest sem tako obleko sanjala ko sem imela ene
5-8 let. Potem pa ne več.

no, meni je absolutno prekičasta…

ampak kroj pa je lep… 🙂

moje mnenje samo.

sicer ne maram čipk, vendar ta obleka mi je lepa, ampak brez pentlje, ta je odveč

firenk povrh obleke

kroj ful lep drugače prekičasta

pustila bi prsni del kot je samo brez pentlje
spodnji del pa tud tak kot je samo ne teh okraskov, čisto preprost gladko blago
to na glavi mi je bilo pa vedno najboljši del 🙂 sploh ko prideš pred oltar pa ti ženin dvigne pajčolan :-))))))) vem preveč pravljično …

Zelo lepa.
Vidiš kako imamo različne okuse, zato se odloči po tvojem ne našem.

Meni je tud kot iz zaves 😉

Čipke so tudi meni všeč, ampak se da iz njih tud kaj bolj sodobnega skup spravit.
No ja, ene zgleda pač sanjajo, da bi ble princese, pa čeprav samo za par ur… Jaz sem tudi o tem sanjala tam nekje od 5 do 8 let.

Za moj okus vsega prevč. Zdaj ali bi moralo biti občutno manj vezenine, biserčkov in kristalčkov.
Ali pa zgornji del čipkast s perlicami ali kristalčki, spodnji del pa iz gladkega materiala. Pentlja že na tako presičeni obleki je odveč.
Volaa pa se ne bi odrekla. Po moje enostavno spada k poročni obleki.

Životec je ful lep, spodnji del bi pa jaz raje izbrala brez čipk.

New Report

Close