narodnozabavni ansambli
Ali kdo ve za kak narodno-zabavni ansambel, ki igra oz. poje dobro tudi zabavno glasbo? Moram reči, da sem izredno razočarana nad ponudbo. Že od poletje iščem kak tak bend, ampak do zdaj me ni še prav nobeden od ansamblov prepričal. Sem šla na razne veselice kjer so igrali vsi ti malo bolj znani ansambli in je blo vse o.k., ampak ko so začeli pa peti zabavno glasbo je bilo pa to ena sama polomija.Čist brez občutka in na čist drugačen način so peli. Sem jih pa slišala 7 takih. Bi pa rada narodno-zabavni bend, ker je večino moje žlahte tako najboljše.
@mckmck: Najlepša hvala za pošten odnos in ker se držite pravil na tem forumu! Sem zelo vesela! Rekla bi, da to tudi bodočim mladoporočencem lahko da nek signal, da ste za fair play in vredni zaupanja!
Upam, da se vam kdo javi in se kaj domenite.
Pa veliko uspeha in glasbene zabave vam želim! 🙂
LP,
Lenka
Mene tud zanima, v čem je štos, da narodnozabavni ansambli ne znajo pet zabavne glasbe? Naj mi nekdo razloži. Sama sem imela podoben problem, ko sem iskala tak bend. Pa vsi imajo na svojih straneh posneto narodno muzko, zabavnih komadov pa nič…, ampak trdijo do zadnjega, da obvladajo tud to. Ko nisem popustila in sem hotela, da mi pošljejo en posnetek zabavne muzike (in so to tud naredili) pa so dokazali, da nimajo pojma o zabavni muzki. Čista polomija. Zakaj se potem silijo z zabavno glasbo, če je ne obvladajo se sprašujem.