Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kakšna torbica na poroki

kakšna torbica na poroki

Kmalu se poročim. Bo majhna poroka, obleka bo sicer bela, a taka, a jo bom lahko še nosila tudi po poroki. Naj imam zraven kakšno torbico? Ker nekje moram imeti vsaj osebno in telefon…. Kje ste to nosile, ko ste se poročile, ste imele torbico, ali vam je kdo drug nosil? Mogoče blesavo vprašanje, ampak jaz sem v dilemi 🙁 tnx!

vse zadeve – puder, telefon, robček.. je imela v torbici sestra, ki je bila priča.
jaz razen šopka nisem nosila ničesar. saj če imaš v eni roki šopek, z drugo se držiš ženina, kje boš imela torbico?

pa še nekaj… definitivno ne potrebuješ na svoji poroki še telefona poleg. se misliš javit sredi obreda, ali kako?

Če se ti zdi, da rabiš osebno in telefon, lahko oboje pustiš v avtu ali pa daš priči ali kakšni prijateljici, mami … torbice ne moreš imeti, imaš šopek, torbica ti bo v napoto pa tudi ne zgleda.

Kje pa piše, da moraš imeti šopek? Poroke so lahko zelo različne. Tudi sama bom imela na poroki torbico. Nosila jo bom sama. Seveda bo torbica “partywear”. In ja, obleka ne bo poročna.

nevesta pa res nima torbice, ne ga sračkat, noooo….

Kje pa piše, da moraš imeti šopek? Poroke so lahko zelo različne. Tudi sama bom imela na poroki torbico. Nosila jo bom sama. Seveda bo torbica “partywear”. In ja, obleka ne bo poročna.[/quote]

A veš, da na to pa nisem pomislila 🙂 Ti dam prav!

New Report

Close