Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poroka za 100ljudi-MB

Poroka za 100ljudi-MB

Pozna kdo kakšno restavracijo oziroma prostor, ki bi sprejel 100 ljudi za slavje poroke, pa da bi bile sprejemljive cene?

Dvorana v hotelu Arena recimo. Sem pa bila na poroki v restavraciji v Študentskih domovih ob parku in je bilo tudi lušno.

Midva se poročiva septembra letos in sva kar nekaj časa iskala lokacijo oz. izvajalce (midva bova sicer imela na zunanji lokaciji catering), jaz ti toplo priporočam Gočovski dvorec:
http://www.shk.si/

Lahko malo pobrskaš po forumih, same pohvale in sprejemljive cene. Imajo dvorano za max. 200 ljudi, velik oder in plesišče, kulinarika je baje na vrhuncu, prav tako postrežba (nekaj natakarjev je delalo v gostilnah z michelinovimi zvezdicami ipd.).
Drugače pa imaš hotel Arena pod Pohorjem, kot ti je zgoraj ena napisala, pa motel Lešnik na Pobrežju ipd. V bistvu imaš full variant, malo povprašaj znance, prijatelje, sorodnike, sodelavce… kje so kaj bili na porokah in kakšne izkušnje imajo. Dobra je tudi gostilna Eder na Sveti Ani pri Lenartu, malo manj bi ti priporočala gostilno Kmetič v Voličini ali gostilno Anton v Cerkvenjaku (so se baje poslabšali, pa tudi obe gostilni sta potrebni obnove). Zanimiva bi bila tudi gostilna Valerija v Dupleku (so zelo dobri, kar se tiče hrane in menda imajo dobre cene, ampak nama ambient ni bil všeč, ker je gostilna po mojem mnenju nujno potrebna obnove – ta problem ima kar nekaj gostiln).

Dobra ideja je tudi šotor in catering, razmisli o tej varianti in si poglej ponudbo “all inclusive poroka” od ŠHK (Gočovski dvorec)! Ta ponudba je zelo dobra, ampak pride v poštev samo na zunanji lokaciji kot catering, cena menuja je 24 € (brez vina) ali 25,50 € z vinom. V ceni je tudi neomejena poraba mineralne vode, navadne vode, ore in jabolčnega soka. Menu je čist ok, sicer pa imaš vse na spletni strani, ki sem to jo dala zgoraj…

Hvala sej to sem tudi gledala in mi je še najbolj všeč….zanima pa me koliko gostov pričakuješ na svoji poroki in koliko ste se zmenili o ceni menija na osebo če lahko vprašam?
Hvala ti

New Report

Close