Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka hčerka se je zaročila

hčerka se je zaročila

danes me hčer in njen fant, šokirata z novico, da sta se zaročila. stara je 20let.

Upam,da je dobila lep prstan in da je fant DOBER do nje!

Čestitam hčeri in njenemu zaročencu.

gre naprej… samo da bosta srečna!

si mislim, kaj te muči, samo zmagala je romantika. očitno jo ima zelo rad. koliko je pa on star?

ja no to, da že 5let skupaj cele dneve tičita mi je jasno. 4leta je starejši od nje. bolj me šokiralo to kam se ima mudi toliko ampak ok ostalo me ne moti.

Se še vedno zaročajo, tako mladi? Najbrž si malo v šoku, punca je res mlada. Ne moreš ji preprečiti,želi ji najboljše.

ja očitno se še vedno mladi zaročajo. ja vem, da ji nimam pravice preprečit ampak ok, bosta že. no ja mal sem šokirana še od tega, da se mi bo najprej najmlajša hčer ženila.

To v današnjih časih nič ne pomeni. V preteklosti je bila zaroka pomembna in obvezujoča predvsem za moškega, ker je morala poroka slediti največ eno leto po zaroki. Takole pa sta lahko zaročena več let ali za vedno, pa ne nikogar motilo, če poroke še ne bo

ja no kaj pa vem, očitno resno mislita. ma bsota že….

Mogoče boš pa babi…… in se morata poročit,haha.

Mene bi bolj šokiralo, če bi bila noseča. Zaroka – eh. Ne pomeni popolnoma nič, razen da se imata očitno še vedno rada.

nevem kaj vam bi bil takšen šok če bi bla punca noseča? nekatere niti pri 32+ niste zrele imeti otroka, druge so pa tudi že pri 20ih ga zrele imeti.

Drugače se pa ženske možijo, ženijo se pa moški…

Niso zdaj časi za rojevat.

Zdaj, če imata že oba službe, skupno prebivališče, sta resna in odgovorna in jim paše družinsko življenje, zakaj pa ne, jaz bi bila zelo vesela in po svojih možnostih prispevala za poroko.

Če pa še živita doma, sta brez služb, po možnosti še kdo študira, bi se pa malo z njima pogovorila o odgovornosti, ker to pa res nima nobenega smisla.

@avtorica
– kako je z njima?

sm spet tukaj z prespano novico tako da prvi šok je šel mimo sem pomirjena hehe. ni noseča, ker sem potem dosti časa u njo vrtala pa jo nakoncu še spodbodla z uprašanjem če je mogoče noseča pa rekla, da ni. uglavnem golobčka sta zaljubljena in se po 5letih tako odločila pa je tud rekla da bosta samo družini povabila na poroko in nobenega ožjega, širšega sorodstva. ja delata oba že od konca srednje šole, nista šla naprej. živita pa še oba vsak na svojem koncu oziroma en čas pri nas en čas pri njegovi družini oziroma bolje rečeno samo spita ostalo sta cele dneve zunaj in služba.

Veš kaj bi jst nardila? Predlagala bi ji, d anaj počaka še 3 leta, da vsi malo našparate, potem pa lahko povabi malo več ljudi na poroko, … s tem boš kupila čas… pač rečeš ji, da ji želiš lepo poroko, ki ji bo za vedno v spominu, vendar tega ne morete organizirat v tako kratkem času. ;)))

Ti veš, da bo čez 3 leta lahko že čist zacopana v nekoga drugega? Tolk ej stara, da se meni zdi, da je to lahko le obdobje. Jaz sem tudi pri 19ih hotla met otroka. Ravno tako je moj 4 leta starejši… in še sva skupaj in imava otroka, vedar rodila sem pri 30ih, ko sva zbrala dovolj, da sva si lahko kupila stanovanje.

Razloži svoji dečvi, da je zaročni prstan dovolj dobra potrditev ljubezni, da še nekaj časa ne bo treba poročnega. Naj se napotujeta, živita,… In najdeta stanovanje.

New Report

Close