Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kje imajo cenejše poročne prstane

Kje imajo cenejše poročne prstane

Poroka na hitro,ni toliko gotovino..kupila bova na obroke in samo te dve zlatarni nama to omogočata v bližini .. Na netu ne najdem cen zato sprašujem ..Hvala !!!

Pejta pogledat tja pa bosta vidla kje se vama bolj splača. Cene so pa čisto različne, od modela do modela. Pa prašajta kolk hitro jih lohk dobita.

Pa srečno na skupni poti!!! :))

Imaš prav ja 🙂 Sem mislila pa tako bolj nasploh kje imajo cenejše stvari . Drugače pa iščeva tak preprost model,belo zlato in kakšen dijamantek/brilijntek v mojem prstanu ..

Hvala 🙂

za slowatch ne vem, ampak v zaltarni celje je najcenejša varianta ena navadna zlata rinka 95 € ni važna kaka velikost/širina prstana.

drugače sva pa v zlatarni zlati M (navrhu Miklošičeve v Lj) kupila srebrni rinki v moji rinki je pa kamenček za oba prstana skup sva dala 130€.

Sva se letos poročila, sem poslala povpraševanje za par modelov in so mi potem poslali še cel cenik. Ga ne morem pripet, ker napiše obvestilo, da datoteka ne sme biti večja od 1000kb.
Če daš mail, ti lahko pošljem.

[email protected]

brez pike:)

[email protected]

Hvalaaa 😉

moj mail: [email protected]

Po moje boš prstane kupila ceneje, če ne poveš, da kupuješ poročne prstane. Kupiš posamezno, enega zate in enega zanj, pač izbereš dva, ki sta ti všeč.

Pozdravljene!

minaM kaj bi lahko tudi meni poslala cenik, ker sem že cel doktorat naredila iz teh cen in štetja koliko me bo kaj stalo:)

hvala…aja mail pa je [email protected]

lep pozdrav

zlatarna stefanovski v kopru! velika izbira,ugodne cene in prijazen prodajalec.

New Report

Close