poroka v pastelnih barvah
Nočeva brcniti popolnoma mimo z izbiro barve poroke. Vsi nama svetujejo naj bo poleg bele še ena malo bolj živa barva. Meni pa so od nekdaj všeč pastelne barve, pa baje niso ravno “in”. Komurkoli (cvetličarki, prijateljicam, sodelavkam…) omenim, da bi imela kombinacijo bele in nežne pastelno roza, mi vsi pravijo, da bo preveč monotono vse skupaj izpadlo in da bi bilo bolje, da izberem kakšno bolj živahno barvo – recimo fuksija roza. Meni pa se to ne dopade, zame je poroka nekaj romantičnega in k tem občutkom mi grejo svetle barve in nikakor kakšna živa, v oči vpadajoča barva. Zdaj pa mi še bodoči mož pravi, da mu ni do neke nežno roza barve, saj veste, kako so moški 🙂 tako da sem že čisto obupala. Vedno sem si predstavljala vse belo, v svetlih, pastelnih roza odtenkih, je pa res da sem velik romantik in verjetno bom morala popustiti, če bo moj vztrajal, da roza barve ne bo. Je rekel, da bi pristal na kako pastelno breskovo barvo. Ampak zdaj tudi on meni, da bi bila bolje kaka živa barva. Meni pa so žive barve za cirkus, ne za poroko 🙂
Kakšna so vaša mnenja?
Žal mi je, da te moram razočarati, ampak imajo prav. No ja, ni potrebno, da je prav fuksija roza, ampak vsaj malo bolj temna barva. Meni so všeč tašni srednji odtenki (kombinacija belo-oranžna, belo-rumena, belo-svetlo zelena). In mora bit malo bolj živahno (to še ne pomeni, da je to cirkus), ker, če ne je preveč mrtvo, monotono. Ti se pa odloči kako boš, saj je tvoja poroka. Jaz ti samo povem svoje mnenje, ker sem že zasledila, da so kritizirali “monotone” poroke (gosti)..