Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka gostišče bajc

gostišče bajc

Zivjo,

oktobra se porocim v Bistri pri Vrhniki in me zanima, ce ima kdo izkusnje z nadaljevanjem slavja v gostiscu Bajc pri vrhniki?Mogoce kaksne izkusnje z Ostarijo pr’ noni? Oziroma, ce ima kdo kaksno idejo kam na kosilo po poroki v Bistri?
Kakrsnakoli informacija bo zelo dobrodosla…

Lp

Meni je pri Bajcu všeč hrana in postrežba, čeprav ne vem, kako se glede poroke odrežejo.

Kot snemalec na porokah na postrežbo in kuhinjo v gostišču Bajc nimam pripomb, prav tako pa tudi od drugih nisem slišal nobenih slabih mnenj. Prostor je zelo primeren za poroke do cca 100 svatov + fantje(šrangarji) ter ima temu primerno število parkirnih mest.

Moja sestra je imela poročno slavje v gostišču Bajec in moram reči, da je bilo vse na nivoju. Tam smo praznovali tudi že kar nekaj obletnic in še vedno smo bili zelo zadovoljni.

Ojla!

Jaz sem imela tam poroko 7 let nazaj in je vse bilo na nivoju…

Res super, vsi svatje so pohvalili tako hrano kot tudi postrežbo…

lp N

Dve leti nazaj sva imela z mozem tam poroko. Bilo je super, vse se je dalo dogovorit, osebje je bilo krasno in hrana okusna (pestra izbera – ne samo klasična hrana). Prostor je velik, pregleden, plesisce dovolj veliko.
Bila sva ZELO zadovoljna.
Lp in lepe priprave.

album:

ali imajo tudi glasbo pri Bajcu.

hvala in lep pozdrav

Nama so ponudili njihov bend, samo sva imela že svojega.

Lp

album:

Zdravo.

Malo bom osvežil temo.
Naslednje leto se s punco poročiva in v mislih imava tudi to gostilno.
Vesel bi bil še kakšnih sodobnejših kometarjev o gostilni Bajc.
Je še vedno dovolj na nivoju? Hrana, postrežba? Predvsem me zanima tudi prostor – imela bova okrog 100 svatov, ki zelo radi plešejo. Bo dovolj prostora?

Hvala za kakršnokoli informacijo.

New Report

Close