Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Grad hrib Preddvor

Grad hrib Preddvor

Pozdravljeni

Prosim če mi lahko kdo napiše izkušnje z civilno poroko v gradu Hrib-Preddvor.
Slišala sem samo slabe kritike, meni pa se lokacija zdi zelo lepa,zato me zanima ali so res tako nesposobni z izpeljavo civilne poroke kot sem slišala?
Prosim za izkušnje iz prve roke.
HVALA
l.p.

zdravo, meni je bilo zelo všeč, ko sem bila par let nazaj na stričevi poroki. še posebej mi je bilo všeč, po podpisu, ko smo odšli do drevoreda in je par sam odšel po potki, nazaj pa jo je prinesel v naročju…to mi je bilo tako magično….tudi midva sva gledala, da bi se tam poročila….ampak nikjer ne najdem kontakta, maila…ne vem sploh kdo to vodi..nekje sem brala, da obnavlajjao, da vodi hotel bor….samo zdaj v januarju, sva vidla, da je precej lokacij zaprtih….od naju malo naprej organizirajo lepe poroke na gradu turjak…pa šele od aprila naprej…

midva pa imava datum konec januarja…

dost teh ponudb se mi zdi tko zlo neorganiziranih kar sem brala, kar me ni ravno razveselilo….

vse dobro želim

No jaz sem bila včeraj tam in sem dobila nekaj informacij.
Tako da pokliči v hotel Bor,drugače imaš pa na njihovi spletni strani vse informacije.
Mene pa zanima če ima kdo še sveže izkušnje z poroko tam?

Moja sestra je imela tam poroko 2 leti nazaj in je blo super…okolica, dogajanje..

So pa vmes zaprli, ampak zdej mislim, da spet obratuje:)

Mi smo se imeli krasno:)

pozdravljeni,

zanima me kakšne imate izkušnje s civilno poroko na gradu hrib?

lp

Meni je bilo lani (2011) super.

Glede na to da je bilo tisto soboto (leto 2015) več civilnih porok ena za drugo (vem za 4) bi lahko vsaj pospravili prostor za civilno poroko. Tla umazana, en kup pajčevin, da o pregoretih žarnicah in da tiste ki svetijo, svetijo vsaka v različni barvi. Lahko bi vsaj uredili prostor, če se že grejo poroke eno za drugo

New Report

Close