Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kam k frizerju?

Kam k frizerju?

Lep pozdrav vsem!

Tudi midva se ze vneto pripravljava na poroko. Tale forum je prav fajna stvar. Tudi jaz vas prosim za en nasvet. Zanima me, kam boste bodoce neveste sle k frizerju in kaksno pricesko boste imele. Ali poznate kakega dobrega frizerja v okolici Ljubljane?

Hvala za nasvete in zelim vam uspesne priprave,

Teja

Jaz ti sicer ne bom odgovorila na tisto kar ti sprašuješ…… po moje je najbolje it k tistemu kot ponavadi hodiš, ker te pozna (tvoje želje, tvoje lase)…. sam ni pa to nujno, če hočeš kakšno ful dobro frizurco (recimo drzno…. karkoli kar tvoj frizer ne bi zmogel, znal…)… sam, da ne boš potem razočarana.

No, zdej sem se pa spomnila, da jaz mojo pokličem, da bo prosta čez en mesec……

Jst mam srečo,ker je moja bodoča svakinja zelo dobra frizerka. Tudi ona že komaj čaka poroko in me je že pred mesecem spraševala, kako frizuro bi rada in kako se bova zmenili…
Teja-če hodiš vedno k istemu frizerju, je pa najbolj, da se z njim zmeniš. Če te pozna, ji/mu ne bo težko si vzet dodatnega časa in se zmenit glede frizure.

Svetujem predhodno poskusno friziranje. – jaz sem izkoristila zadevo zato, da sem sla na poroko od prijateljice s fancy frizuro;))
Jaz sem ponavadi hodila k frizerju v Ljubljano, med studijem, doma pa nisem vedela, kam bi sla. Vprasala sem za nasvet znanke, potem sem sla poskusit. Hm, ne vem, ce sem bila glih zadovoljna. Je bil nek fancy frizer, zato pa je vztrajal pri lanskih modnih trendih in itd. Ni bilo tako slabo, kak normalen frizer pa bi mogoce naredil se boljse.
Lp!

Teja!!

Če sprašuješ za dobrega frizerja v okolici Ljubljane – na Vrhniki je frizer, ki je dolgo časa delal v studiu Lassana kot demonstratorski frizer,zdaj pa ima že skoraj tri leta svoj salon na Vrhniki. Fant obvlada svoj posel in zna svetovati frizuro glede na obliko obraza in na osebnost človeka. Organizira tudi ličenje za poroke.

Pokliči tel. 01/750-27-66, B.J.studio, Uroš Žvab

Lp, DeVilla

Jaz ti priporočam, da si ne omisliš kakšne grozno moderne frizure, če pa že pa moraš obvezno kakšen dan prej na probo…
Če bi se šlo zame, bi hotela imeti preprosto spete lase, ker se mi zdi da izgledajo bolj nežni, pravljični-kot se za nevesto spodobi.
A si mogoče pomislila, da bi te kdo prišel domov sfrizirat, ker takrat vedno primanjkuje časa, pa še živčki, itd…

jaz bom šla malo prej na probo k svoji frizerki. ampak – pozor – glejte da na dan poroke ne boste plačevale (NIČ). Se bo treba nekak znajti in plačat kak drugi dan ali prej ali pa kasneje. ponavadi naša frizerka “časti” frizuro če si redna stranka.

Na modni reviji poročnih oblek, ki je bila februarja v Levu mi je en frizer, ki je delal frizure za manekeke naredil super frizuro. Dela pa pri Mič styling na Kongresnem trgu v Ljubljani, ime mu je Tomaž. Pojdi najprej na probo.

LP Spella

Hvala vsem za nasvete. Vsekakor bom sla prej na probo.

Lp, teja

pa je treba to “probo” prej plačat, al to ponavadi spada v končno ceno frizure? pa kolk sploh stane frizura?

lp,
špelca

Probo frizure pri nas naredimo brezplačno.Proba make up-se ponavadi plača.Lahko me kotaktirate za več informacij.

Lepe priprave vam želim.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Pa je res recesija, da se stranke tako direktno išče in brska po forumih ob uri, ko bi treba najbolj delat. Bo ja kmalu kaj boljše.

Joj sej ne morem verjet. Branka P. čist prijazno sporoči kako to pri njih delajo pa se že najde nekdo, ki mu to ni všeč. Mogoče si je pa Branka samo pavzo vzela med službo pa še za nas nevestice na Poroki poskrbela eni pa takole… Hudobija…

Hvala Nevestica,da ste stopila v mojo bran.Vam razložim kaj delam ob tem času na forumu,imela sem nesrečo in se kratkočasim tudi s koristnimi odgovori.Racagos ne bi komentirala vaše zlobe,kot moderator rubrike ličenje imam pravico odgovarjati na vprašanja.Nikoli se ne vtikam v nobeno temo,katera se ne tiče mojega posla.

Lep dan vam želim.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Živjo, mene pa zanima ali katera ve za kakšno dobro frizerko v okolici Ljubljane, Škofje loke ali Kranja. Počasi se bliža poroka in mi nikakor ne pade na pamet kakšn dobr frizer 🙁

New Report

Close