poročni čevlji – MOD ART
Lara
Si mogoče še kje drugje gledala za čevlje?
Jaz sem gledala v Italiji, so imeli samo ene in jih več ne naročajo, ker se jih ful več dobi v poročnih trgovinah, kjer so seveda dražji. Ti, ki sem jih gledala so bili usnjeni in bi me stali približno 10.000 SIT, ampak so mi bili ful neudobni, par ur bi že zdržala v njih, več pa ne.
Ne vem, meni je pri čevljih komoditeta na prvem mestu.
razmisli še malo.
Urša
Ženske ne noret. Letos je bela barva tko al tko trend in bele čevlje dobis v vsaki bolje založeni trgovini s čevlji. Cene so bistveno bolj ugodne kot v poročnih salonih, čevlju pa ravno tako udobni. Razen če si ne kupis kaksnih ekstra plastičnih. Kar je pa men bistvena prednost je pa to, da bom usnjene bele čevlje pol se nosila, medtem ko unih satenasti nikol več, pa čeprav mi jih bodo pobarvali na kakršnokoli barvo, ki si jo bom zbrala.(ne verjamem glih)
Tko da, jest vam priporočam, da greste v trgovine s čevlji in si jih izberete. Zdej majo še vse številke, k so glih nove kolekcije prrišle ven. Jest sm zase dobila super čeveljčke, cele usnjene in udobne, pa so bli 10000. Kaj se pol bl splača???
Lep pozdrav pa lepo si por. dan uštimejte.
Barbara
Ne strinjam se z Barbaro. Udobja satenastih čevljev se sploh ne da primerjati z usnjenimi. Pa tudi satenaste pobarvaš na kakršnokoli barvo in jih potem nosiš, usnjeni pa vedno ostanejo beli in malokrat uporabni. Kaj se potem bolj splača – plačaš malo več in nosiš še naprej ali plačaš malo manj in jih ne obuješ nikoli več?
Oj!
jaz sem zaenkrat še brez čevljev. Sem jih pa poskušala v Mod Artu (ko sem izbrala obleko), in so res fajni, samo tudi mene na žalost cena moti. Priznam pa, da nisem še nič gledala v drugih trgovinah – no, mogoče bom imela celo sposojene od kolegice, če mi bodo prav. Saj do julija je še daleč, a ne?’
Sva pa včeraj naročila vabila…jupiiiii!
Lp, Ajs
Naj vam še jaz povem moje izkušnje s poročnimi čevlji. Moja poroka je že mimo, tudi jaz sem gledala čevlje v poročnih salonih in tam je cena kar visoka, čevelj je satenast, tako da sem se odločila, da bom pogledala še v trgovinah z obutvijo.
Čevlje sem na srečo potem našla v Peku, usnjene in tudi peta je bila bela, za njih sem odštela 4,500, ker so jih imeli še po znižani ceni.(poletna kolekcija)
Moram pa vam tudi povedati, da se čevlji na poročni dan kar dosti uničijo, tako da je nesmiselno dajati veliko denarja.
Želim vam uspešen nakup in prijeten poročni dan.
Glede pet vas skrbi, da niso bele. Moje so take rjavkasto krem barve. Prav nič moteče niso. Pa se nekej je: kok se bo pa čevelj sploh vidu izpod dolge obleke? Jest mislim, da razen špice ne prav dosti. Glede satenastih pa: ne vem kako bo zgledal v črno ali plavo pobarvan saten. Jest osebno takih čevljev ne bi mogla nosit. Za noben denar!!!
Cav bav Barbara
Čao, Urša!
No, takole je. Gospa tam v Poročnem kotičku mi j rekla, da so vsa vabila v katalogu dvojna, tako da ne vem, kakšna so sploh enojna. Najino vabilo izgleda približno takole: spodaj je trši bordo barve papir, na spodnjem delu ima borduro (oz. vtisnjen vzorček), čez je paus papir in na njem majhna mašna. Tisk in mašna sta tudi v bordo barvi. Mi je pa všeč, ker imajo potem še v istem stilu zahvale – čeprav se mi zdi malo veliko še toliko denarja za zahvale – no, bova še videla.
Konfetov pa ne bova imela. Gledala sem še šopke za svate, ki so po 300 sit – kaj bodo imeli tvoji svati, če sploh kaj? Pa tu bova vzela še škatle za pecivo in bo vsak na koncu dobil zahvalo in pecivo.
Lp, Ajs
Tudi jaz sem bila prejšnji teden bila v poročnem kotičku in sem gledala za vabila, zahvale, konfete, škatle za pecivo, mašne za na avto, šopke za svate.
Rada bi imela vse v stilu, ne vem pa še kakšen poročni šopek bom imela, tako da se pol še nisem nič odločila.
Vabila in zahvale bom vsekakor naročila, najbrž bom pa tudi konfete in šopke za svate.
Tudi za škatle sem se zanimala. Katere škatle boš pa vzela (meni so všeč tiste modre ali rumene). Gospa mi je predlagala tudi bele, pa da bi potem dali gor eno mašno, take barve kot bodo konfeti. Kakšne barve si vzela ti škatle?
V kolikem času naredijo poročna vabila?
Kašen poročni šopek boš imela (kakšne barve)?
Kdaj pa se poročita?
Urša