Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Eva Ahačevič o vabilih

Eva Ahačevič o vabilih

Pred kratkim sem naletela na blog manekenke Eve Ahačevič in njene zapise o svoji poroki. Tam piše tudi o poročnih vabilih. In pravi, da za njo je to pač en pildek, ne razume zakaj toliko kompliciranja. Meni se zdi to kar nekoliko cinično in neprijazno. Sploh zato, ker mi iz njenega zapisa sodeč ne deluje ravno oseba, ki ni nič komplicirala za svojo poroko. Človek bi si mislil, da se bomo vsaj neveste podprle med seboj, že tako ali tako si ne moremo pomagati in pred poroko vse teroriziramo z detajli. Jaz sem izdelala svoja vabila in komplicirala ma prav pri vsem: papirju, traku, perlicah, pisavi… In enako tudi za zahvale, priponkah za svate in lončkih za rože. Če bi kaj spremenila, bi to, da bi se dekoraciji še bolj posvetila. Vsaka želi dati svoj pečat svoji poroki, ona ga je dala z luksuzom, jaz pa pač s handmade dekoracijo. A je res treba vihat nos nad tem?

(Pa res ne gre za fovšijo, moja poroka je bila točno taka kot sem si jo želela in njen blog je vrhunski in profesionalen, samo njeno pisanje me je kar malo užalilo.)

Vaše mnenje?

http://loveeva.si/blog/o-poroki-in-njenih-detajlih/

No ja, jst mislim, da je to tsko kot pri vsaki odločitvi v zvezi s poroko … Vsak se priprav loti drugače, pomembno je le, da je konec magičen <3

New Report

Close