Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Iščem duo za poroko primorska

Iščem duo za poroko primorska

Pozdravljeni

Avgusta se poročiva in iščeva kakšen dober duo, ki nam bi igral na poroki. Malo harmonike, drugače pa zabavna, dalmatinska in rock glasba.

Če kdo pozna kakšen primeren duo od kopra do postojne naj nama prosim napiše.

LP

Iz katerega konca pa sta?
Toplo vama priporočam Duo Limit, nekje iz Krasa, mislim da Sežana. Midva sva ju imela na poroki lansko leto in bila sta odlična. Zelo lepo sodelujeta s svati, tako da pri nama so plesali čisto vsi, tudi tisti, ki nikoli ali pa redko kdaj plešejo. Igrata vse kar želiš in se zelo prilagodita, vsaj pri nama je tako bilo, vse kot smo se dogovorili, pa še kakšen dober nasvet podata, ker imata izkušnje. Pri nama sta imela pravi rock koncert, ker smo na konci ostali sami mladi in rockerji po srcu. Res super! Imata tudi nekaj svojih igric.
Če te zanima kontakt ga lahko posredujem.

a lahko dobim kontakt od duo limit? se namreč poročim julija…hvala

Evo kontakt: 041 583 939

Upam, da se dogovorite in imejte se lepo.

Tudi midva sva imela Duo Limit na poroki in se samo podpišem pod besede Jadrana. Nič ne zgrešita, če se odločita zanju.

Srečno

Super hvala ti za kontakt, takoj ju pokličem da se zmenimo.

Mi smo duo limit poslušali letos na pustovanju in moram povedat da sta bila enkratna. Cela dvorana je poskakovala na njuno glasbo. Naredila sta zares pravi žur in sploh ni bilo občutiti da sta na odru le dva, saj je bilo kot bi igral celi ansambel. Všeč nam je tudi bilo ker ne igrajo na play back. Mož je glasbenik in je takoj povedal, da igrata v živo.
Od nas pohvale, mislim da se ju splača imeti tudi na poroki.

Kdo so pa ti????Prvič slišim.

Saj ti vse piše kdo so.

Kakšno pa imata kaj ceno?

Najbolje je da se direktno pozanimaš.
Midva ju bova tudi probala poklicat imava, poroko julija.

Podrum band iz ljubljane so res supr..vsakič smo bili zadovoljni z njimi , res lepo špilajo in pojejo še boljš in so res enkratni, za poroke pač vse žure kar si lahko namisliš, mi smo jih
že 4x najeli in so vsakič boljši.. lahko dam telefon 070 866 505

lp Katja

Spraševala sem za primorski duo, zato iz Ljubljane ne pride v poštev.
Sem se že zmenila z Duo Limit in sta fanta res prijazna in po besedah sem videla da obvladata stvari.

Midva sva imela duo limit na poroki in nimava besed. Vse super tako kot pravijo predhodniki. Fanta znata res poskrbeti za vzdušje.
Jih je pa zelo težko dobiti in je treba poklicati vsaj 4 mesece prej, saj tako je bilo pri nama, ker sva zamenjala datum poroke samo zaradi njih.

Srečno

Poznam duo limit in sta zars odlična, za ta denar maksimalno kar lahko dobiš. Priporočam.

Mi smo jih poslušali ta teden an eni osmici in sta res fenomenalna. Priporočam!

Super so, vam povem iz lastnih izkušen. Sem jih poslušal, celo plesal nanje.

Duo Limit sta zame en poseben duo, ki ti data občutek, kot da igra na odru cel band in to je njuna posebnost. Fanta sta pohvale vredna.

Nama sta igrala v marcu in moram povedat da je bilo fenomenalno. Baje sta pa ful zasedena in midva sva se z njimi dogovorila pol leta prej. Priporočava!!!

Se podpišem pod vse zgornje komentarje.

No vse bolj se bliža avgust, ki ga komaj čakam da z dragim dahneva svoj da. Sem šla poslušat duo limit u živo in moram povedati, da res vse to drži kar ste napisali. Hvala za odličen predlog.

LP

Dua, ki ga omenjate ne poznam, osebno pa poznam Duo Alta, ki sta tudi dobra in prihajata iz primorske iz okolice ng tako, da če kdo na primorskem potrebuje duo za poroko oz kako drugo priložnost lahko tudi niju kontaktira.

Kontakt pa najprej dobite tako, da na googlu vpišeste njihovo ime.

Duo Alta sem imel priložnost slišati in moram povedat da mi niso bili nič kaj posebnega. So kakšni boljši izbori.

Ojla

Ja ja to sta pa naša Kraševca. Res dobra fanta in prava glasbenika. Tudi jaz ju priporočam za vsako fešto. Letos igrata sestrični na poroki komaj čakam.

Edini duo, ki lahko rečem da je vreden tega denarja.

New Report

Close