Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Zanima me koliko stane izposoja poročnih oblek in koliko večrja za 22 povabljenih

Zanima me koliko stane izposoja poročnih oblek in koliko večrja za 22 povabljenih

morda bi mi kdo dal kakšen nasvet ali pa z mano delil le izkušnjo.Tisti ki ste imeli skromne poroke do največ 22 povabljenih koliko vas je stala pogostitev. Morda pozna kdo kakšno ugodno ponudbo.

To maš pa tak razpon cen. Sprehodi se malo po poročnih salonih pa boš videla cene oblek. Itak, če boš imela eno čisto navadno boš dala manj denarja kot pa za kako drugo. V gostilnah je pa isto, odvisno kaj boste jedli oz. kakšne meni si boste zbrali. Malo okrog pofirbcat pa bo :))

Pa čestitam!!

Kakšna večerja? Kot veš, si lahko doma z zaročencem narediš večerjo za 5 evrov ali greš ven jest in 100 evrov po osebi ne bo dovolj, sploh če zraven pijeta fensi pijačo.

Aja, pa na tvojem mestu bi pogledala še obleke na bolhi, če ti kaka pade v oči. Če jo najdeš zase, te pride morda celo ceneje kot izposoja, pa še prodaš jo lahko naprej.

Jaz sem imela tako poroko.
Za izposojo obleke sem dala 450 eur, vecerja v hotelu, ki je obsegala
Koktejl aperitiv, predjed, ruski bife s tremi vrstami glavnih jedi, ter porocno torto… Je prisla 35 eur na osebo, ostala pijaca se placa posebej, hotel nama je castil se prenocitev v apartmaju…
Nas je bilo 19 odraslih, s pijaco vred sva placala 900 eur(hrana, pijaca, torta, nocitev)

Najbolje, da gres osebno od gostinca do gostinca in prosis za ponudbe. Jaz sem najprej pisala maile, pa ni bilo odziva.

Vse skupaj sva imela cca 3500 eur stroskov, se za prstane, vabila, sopek, naprsne sopke, okrasitev jedilnice, mozeva obleka, cevlji, spodnje perilo, dekliscina… Fotografa sta bila kolega in nista hotela racunat, glasbo smo imeli preko racunalnika, ozvocenje je bilo hotelsko… Vse sem imela zorganizirano v enem mesecu, poroka pa je bila samo civilna.

Zakaj se sploh oglasas, ce itak ne poznas zadev. Valjda, da ne sprasuje, koliko bi jo stala vecerja za dva doma…

Kateri hotel pa je to? Se mi zdi zelo fer ponudba?

Nekaj manj kot 5000€
JAZ: Obleka, plašček in čevlji 500€
MOŽ: Obleka, čevlji 300€

Ostalo sta bili dve letalski karti za ameriko, renta car, hoteli in kup zapravljanja v času 14 dni, ko sva klatila naokoli.

Potem doma pa še večerja za starše, sestre 300€
Zame lepše ne bi moglo biti. Če bi bilo manj denarja bi pa klatila po Evropi recimo :)))

Kateri hotel pa je to? Se mi zdi zelo fer ponudba?[/quote]
Draš mb

Pa si jo res nosila?

Če hočeš poceni priti skoz lahko najameš kakšno ugodno obleko na strani http://najel.bi/najem_poro%C4%8Dne_obleke/1/2 imajo kar precej oblek.

Se mi pa zdi, da lahko v določenih hotelih ali pa tudi gostiščih prideš veliko ceneje kot 35€ na osebo. Predlagam, da pošlješ par emailov na gostišča v bližini oziroma te, ki so ti všeč. Jaz sem imela v nekem precej fancy varianti pa je bilo 50€/osebo tako, da predvidevam, da se da priti tudi na manj.

Živjo! Midva sva mela 287 gostov.stalo pa tam okoli 16000€…
Aja poroka pa je bila na Brdu…

Tudi jaz sem sama v fazi organizacije poroke… res je najem obleke je katastrofa…. najcenejša varinata se najde že 200 € pa do vrtoglavih 700 € 🙁 jaz sem ubrala malo drugačno taktiko… poiskala sem si na bolhi obleko ki mi je bila všeč in jo preprosto kupila, verjemi cena je bila več kot ugodna, zraven sem dobila še ful stvari… od nakita, rožnih listkov, rokavic…. naprsniki so cca 1 € po kosu, šopek med 30 in 50 € odvisno od cvetja, meni po osebi 25 € + dodatno kolk je pijača, frizer in make up cca 35 €…. edino s čevlji imam problem… nikjer ne najdem nič pametnega 🙁 🙁 🙁
Na poroki bo z nama vred 20 gostov in računam da bom šla skozi z 3.000 € max.

http://www.girlvow.com/wholesale-fashion-dresses/[/url]

Če se odločaš za poročne obleke cena[/url] sicer verjetno ne bo najpomembnejši dejavnik, pa vendar je tukaj priročna analiza cen za Slovenijo: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/porocne-obleke/porocne-obleke-cena-sanjska-obleka-za-poroko/

Ni za kaj =)

New Report

Close