Frizer v Mb za poročne frizure
Katerega frizerja v Mb z normalnimi cenami svetujete za poroko? Letos sem priča in bom rabila dobrega frizerja za daljše lase spete in oblikovane nekoliko višje. Nekaj slik kako bi moja frizura na ta pomemben dan naj izgledala, že imam, bolj me skrbi h kateremu frizerju it. Frizer naj bo iz Mb, ker se tam odvija tudi poroka.
Pred leti sem že bila pri nekaj frizerjih tam (Perović, Mič styling), vendar je slednji predrag, želim frizuro za neko normalno ceno, ker ne živimo ravno na Dunaju z dunajskimi plačami 😉
Je res, da je cena storitve pri frizerju višja, če omeniš da je za poroko? (četudi nisem jaz nevesta)
Prosim za predloge in okvirno cene, ker ima le malo kdo cenik na spletu. Toliko, da se orientiram koliko me bo stalo in koliko naj pričakujem ceno.
Hvala vsem za pomoč! Uživajte v tem lepem mesecu 🙂
Hvala na predlogu, a kot pravim bo poroka v Mb, in že do Mb se vozim nekaj časa, zato mora frizura biti sveža oz. da se časovno ne zamudim na dan poroke z vožnjo po Sloveniji.
Kaj kdo drug res nima kakšne pohvale za kakšnega dobrega frizerja v Mb? Poslala nekaj mailov, a so zelo slabo odzivni, očitno jim strank ne primanjkuje. Nimam pojma kam it, ker ne želim plačat za frizuro, ki bi jo površno naredili, skasirali pa na polno (imela nekaj takih izkušenj že ob par lepših priložnosti).