Najina poroka
Lep pozdrav vsem! Naj vam na kratko predstavim kako je potekala najina poroka.
Glede na to, da sva doživela en resnično čudovit poročni dan, sva se odločila, da ga deliva z vami in mogoče s tem komu pomagava, da bo vaša poroka nepozabna..
Za naju beseda “poroka” ni pomenila samo obred. Poroka so doživetja, občutki, spomini,…
Na srečo je najina poroka potekala nad pričakovanji in željami. Rekla sva si, da bo najina poroka popolna poroka in tako je tudi bilo.
S polno paro sva začela organizacijo vsega in vse kar je povezano s tem čarobnim dogodkom. Najbolj me je skrbel izbor poročne obleke, ampak o temu malce kasneje.
Najprej sva pohitela na matični urad in k duhovniku, da sva si lahko določila točen datum. Tudi na matičnem uradu so nama dali vedeti, da je poroka nekaj posebnega in naj se nanjo dobro pripraviva. Ko je bilo to urejeno, sem začela iskati cvetličarno. Nora sem na rože in poroka brez lepih rož…ni popolna poroka!
Brskala sem po internetu in naletela na veliko pohval o cvetličarni Erija. Že ob prvem obisku sem videla, da znajo svetovati. Nad njihovimi rožami in predlogi sem bila navdušena. Poroka je bila z lepim cvetjem res nekaj posebnega.
Naslednji korak je bila izbira poročne obleke, kar je bila zame res največja muka. Po številnih salonih sem izbrala salon Mod art, kjer so mi našli obleko, ki je bila zame kot po naročilu. Pohvaliti moram tudi zelo prijazno osebje.
Mama mi je vedno govorila, poroka je samo enkrat, potrudi se, da bo vse tako kot si želiš, zato pazi tudi pri obleki, ki je velikega pomena. In res, tudi zaradi obleke je bila poroka veliko bolj sproščena.
Že sva hitela k iskanju ansambla, ki bo pripomogel, da bo poroka ostala v karseda najlepšem spominu. Naletela sva na Duo Limit, za katerega sva ugotovila, da je poroka res mačji kašelj. Naredila sta fenomenalen žur, tako kot sta obljubila, program sta vodila vrhunsko, lahko samo rečeva kapo dol. Najprej sva hotela imeti trio s pevko (sicer ne vem zakaj), vendar je Duo Limit več kot upravičil najina pričakovanja. Poroka bo ostala v lepem spominu tudi zaradi njiju.
Tudi na fotografe nisva pozabila. Rekla sva si, kakšna pa bo poroka brez fotografov? Po priporočilih sva se odločila za dva mlada fanta iz studia Just married[/url]. Kljub turobnemu vremenu (edina slabost), sta svoje delo opravila več kot odlično. “Poroka je samo enkrat naredila bova kakor je treba” sta rekla in res je bilo tako. Vrhunsko!
Poroka pa ni poroka brez dobre gostilne. In to je Pustov mlin[/url]. Hrana, osebje, ambient in postrežba vse je bilo odlično. Vedno se bomo radi vračali tja, saj so to posebni občutki, za katere je poskrbela prav najina poroka.
Vsem, ki še načrtujete poroko naj povem, da je poroka resnično pomemben dogodek, zato začnite z organizacijo temeljito. Če bo v vaši glavi popolna poroka in boste resno pristopili k organizaciji bo vse tako kot ste si želeli. Poroka, če je prav, je samo enkrat v življenju, zato zajamite besedo “POROKA” z veliko žlico.
Poroka razočara le tiste, ki se zanjo ne odločijo iz ljubezni, ampak je zanje poroka le še eden izmed “potrebnih” dogodkov v življenju. Najina poroka je bila popolna, lahko je tudi vaša.
Ko smo že pri načrtovanju poroke, v kratkem se nameravam poročiti, vendar zaradi natrpanega urnika ne bo mogoče vse zrihtati pravočasno, je mogoče že kdo od vas imel izkušnje z http://www.promak.si/poroke/[/url], nočem da je poroka nevemkakšna, hočem pa da je lepo :).
Drugače pa zelo lepo napisano, vso srečo v zakonu 🙂
Zelo lepo napisano in pohvalno, da se nekdo odloči deliti svoje izkušnje z drugimi in mogoče s tem tudi pomagati.
Mene pa zanima za ta duo, ki je igral vama. Pravita da vodita program vrhunsko, ali pripravita tudi kakšno igrico, da zabavata svate na poroki? Nekaj sem že prebrala, bi pa rada slišala še od tebe.
Še enkrat hvala 🙂
Ja verenamala, duo Limit imata tudi igrice. Pri nama sta sicer naredila samo eno, ker smo imeli res polno vsega in nas je čas prehiteval. Večer speljeta odlično. Sta zelo preprosta in všeč nama je bilo, ker sta bila tudi med pavzami z nami in se nista držala posebej. Že na začetku sta povezala svate s svojo preprostjostjo. Bila sem že na poroki, kjer muskontarji niso prišli iz svojega prostora, razen ko so špilali. Duo Limit pa sta bila cel večer z nami in smo se še dodatno spoznali ter sprostili. Skratka vse na nivoju 😉
Ho ho, vidim, da je tema kar lepo zaživela. Lepo!
sissy85, restavracija je bila super, kot sem že napisala. Prostora dovolj. Nas je bilo 80 svatov in še vedno je bilo dovolj prostora za plesišče. Zunaj zelo lepa terasa in igrala za otroke. Res zelo primerna lokacija za poletne mesece.
Midva sva se odločila za čisto osnovni meni in še vedno je bilo vsega dovolj. Cena pa je bila 25€.
Skratka nama je bilo enkratno in priporočava!
Ne, v živo ju nisva šla nič prej poslušat. Sva si pogledala samo njun video in sva vedela da je to kar iščeva. Dobila sva pa tudi veliko dobrih referenc, tako da sploh nisva bila v strahu ali dvomu.
Žal ostala dva dueta, ki jih omenjaš ne poznam, mogoče ti bo kdo drug pomagal. Duo Limit ti pa jaz lahko toplo priporočam, če pričakuješ pravo zabavo.
Z mojim dragim sva začela vse priprave dobra pol leta prej in moram povedat, da nisva imela prav nobenih večjih težav. Edina težava so bile rože, ker take kot sem si jih jaz zaželela jih ni bilo mogoče v tem letnem času dobaviti. Drugo pa je šlo vse lepo gladko. Res pa je, da sva imela dokaj skromno in nezahtevno poroko.