Najdi forum

kozmetika

Živjo!
Ali lahko prosim napišete nad katerimi kozmetičnimi proizvodi(znamka, izdelek) ste bile še posebej navdušene in nad katerimi totalno razočarane. meni se namreč pogosto zgodi slednje(zapraviš ful denarja in potem si ful razočaran…)
hvala.

Navdusena: Pupa, Lancome, Max Factor, Loreal
Razocarana: Deborah, Jade, Margaret Astor

Jaz uporabljam že več kot 4 leta samo Oriflame-ove izdelke, tako da ne morem nič reči glede drugih. Sem pa z Oriflame-om zelo zadovoljna.

Študentka a mi lahko poveš, kje lahko kupiš kozmetiko od Oriflama. A to dobiš tudi vtrgovinah s kozmetiko ali samo preko katalogov?

Samo preko katalogov in sicer pri svetovalcu za to kozmetiko. Če te zanima, ti ga lahko pošljem…

Zdravo!

Študentka, a lahko meni pošlješ Oriflamov katalog?

Klara

Moj e-mail je [email protected].
Dej mi prosim na ta mejl napiš, pa ti bom jst pol nazaj poslala svoj naslov itd.

LP, Klara

navdušena: Krka kozmetika, Loreal, Chanel, Manhattan, Revlon

Zdravo!

Navdušena: Lancome, Givenchy, Sans Soucis
Razočarana: Revlon

Sama prisegam na Clarins, Matis, Decleor… na “natur” osnovi pa zelo
fajn.

Lp,R

Zdravo!Predlagam ti izdelke Artistry(njihova kvaliteta je med petimi najboljšimi na svetu, cenovno so v srednjem razredu), ki ti omogočajo, da jih tri mesece preizkušaš in če ti niso všeč, nato vrneš in dobiš celotno kupnino vrnjeno.Poglej si jih na strani : (http://www.si.vebso.com ) v polju “Vaše ime” odtipkate svoje ime,
v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Cene, ki jih vidiš, bodo , če se odločiš za članstvo, še 35 % nižje.Lep pozdrav -Aleš!

Artistry-globinska maska, tonik, tekoč puder za mešano do mastno kožo, puder v prahu, alpha-hidroksi serum.
Drugač pa pride v poštev še kaj iz L’Oreal-a, V. Sasoon. (šamponi, obloge, geli).

+: Max Factor, Loreal, Oriflame, Balea, Jade (recimo), Pupa, Constance Carroll, potem pa so tu še recimo izdelki Head’n’shoulders, Lady Speed stick, Nivea tako tako,….
-: Krka kozmetika, Manhattan, Margaret Astor, in pa še Rexona, predvsem Dove,…

New Report

Close