Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Obstojen puder&deodorant

Obstojen puder&deodorant

Hello!

Mene pa zanima (sicer je podobna tema že bila), kateri puder uporabljate? Sama imam Max Factorjevega. Ampak imam ful problem, ker ni obstojen oz. bolje rečeno: pozna se na oblačilih!:( Ko se slečem, sem cela rjava po puloverju oz. majici. Pozna katera res kak uredu puder, ki resnično prekriva in je res obstojen ter ne pušča madežev?

Drugo vprašanje pa je tole: kateri deodorant imate? Sama imam Lady Speed stick – navadnega in gel, pa sem z njim zelo zadovoljna. Razočarana sem nad Dove, Rexono pa tudi nad Secretom malo, saj na začetku dišijo, potem pa dajo tak kiselkast vonj, čeprav se ne potiš. Bljak! Pa še cela bela sem potem na oblačilih.

Hvala za odgovore!

Demie

Sama sem na svoje veliko veselje odkrila roll-on Adidas, ki je vsaj po mojem mnenju neprimerljiv z ostalimi, ki sem jih sprobala (nivea, dove, secret,..). Pa tudi cena je ugodna (okoli 500 SIT), dobiš pa ga v Šparu (MB)

Tut jaz bi rekla, da je adidas neprimerljiv z ostalimi. Jaz imam se ta problem, ker se veliko potim, ampak adidas je res zakon. Dobi se ga mislim da tudi v Merkatorju. LP

Uporabljam MUM, ki ga imajo samo v Mullerju. Je izvrsten. Že davno ga je odkrila moja mama v italiji in leta smo ga kupovali tam, sedaj se ga hvala bogu dobi tudi pri nas. Kdorkoli ga je do sedaj probal, se je strinjal, da je izvrsten. Imajoo take z vonjem in brez, moške, ženske…. Če bo katera probala naj sporoči, če je zadovoljna.

Nič nisem napisala ali je to puder ali deodorant. Zato ta dodatek!

Puder: Givenchy mirror

Roll on pa vsekakokor: Sans Soucis Basis – ga ni boljšega

Koliko pa stane ta MUM? Jaz bi rada nekaj takega, ki mi nudi res 24-urno zaščito…

Kje se da kupit ta puder? Prekrije vse in je obstojen? Pa cena?

Prav tako me zanima: kje si kupila roll on in koliko stane? Je v drogerijah? Ne bi rada dala glih celo premoženje za en deodorant;)

Hvala!

zdaj obstaja nek deodorant za 3 dni- tudi ko se tuširaš, ni treba ponovno nanesti -reklamo sem videla v novi ž. reviji Kaprica!

In kako se mu reče? Veš? Pa saj… Kaj vse si še ne bodo izmislili;)

Priporočam ti puder, ki ga uporablja 70% Hollywooda: Artistry lahek kremni puder.Če želiš, da bo še bolj obstojen ga fiksiraš s pudrom v prahu.Poleg tega v koži zadržuje vlago in jo dodatno vlaži, zato se koža ne izsuši. Vsebuje delce, ki razpršujejo svetlobo, zato so drobne gubice manj vidne. Zavedati pa se moraš, da pudri niso 100 % sprijeti s kožo;odporni so na dotike ne pa tudi na močno drgnjenje.Imajo pa ti pudri dobro lastnost, da se enostavno odstranijo iz oblačil.Poglejta na stran: http://www.si.vebso.com za šifro gostitelja pa št.:4733500.Lep pozdrav!

a pa ti res misliš, da ga uporavlja 70% holivuda?? haha

Aleš, mi lahko poveš kaj bolj okvirnega o tej kozmetiki? Vem, da je puder obstojen, če ga prekrijem čez še z pudrom v prahu, samo vseeno me zanima puder brez tega in predvsem puder, ki ne pušča madežev!

to vprašanje je namenjeno tebi;)

Ne, ne mislim,vem.Ti pa še kar kupuj kozmetiko,ki se oglašuje v medijih, še prej pa si poglej na stran: http://www.msnbc.com/news/778644.asp ;da boš vedela, kaj si mažeš na obraz.Pa lep dan ti želim!

tale moment ne vem, ker mam revijo doma, lahko ti napišem jutri, mislim, da je uvoznik iz Mengša, ti bom dala tudi tel, ki je zraven pripisana, drgač so pa v redu tudi kristali-antiperspirant,,,Obstojen puder pa je Coverderm, sam se ga mislim da več ne dobi, saj so verjetno še kakšni, kakšno revijo vzem v roke: Lepota, Cosmopolitan, Kaprica, Viva, Glamour, Eva..

tudi jaz tebi-pa dobro se maži s tisto tvojo kozmetiko!!!

Ne se kregat vidva!;)) Saj za Aleša tako vemo, da bo naredil vse za Artistry;)

Pozabila sem vprašati, kako si sploh temeljito spravite deodorant dol, če imate slučajno npr. Secret, Dove,…, ker v stiku z milom postane tako lepljiv… Pa malo dlje traja, da gre dol…

Artistry je kozmetika, ki je narejena izključno iz naravnih snovi.Po kvaliteti je med petimi najboljšimo na svetu, cenovno pa v srednjem razredu.Trži se direktno, to pomeni, da jo lahko dobiš direktno od proizvajalca in zato odpadejo stroški reklam,skladišč,prodajne verige itd.Oglej si ponudbo na opisani strani,tam je vsak izdelek tudi podrobno opisan.Če si iz okolice Maribora ti lahko uredim brezplačno negi obraza da na svoji koži občutiš kvaliteto izdelkov.Lep pozdrav!

Oboje dobiš v Müllerju. Puder cca. 5.000 sit, roll on cca. 2.400 sit.

zakaj pa potem toliko reklamiraš to kozmetiko, če se dobi direktno od proizvajalca?

To kozmetiko pa res hvališ. Kje pa se da dobiti testerje?????

dvomim, da so testerji pri njih zastonj! Tako kot pri oriflamu!
Sicer bi tudi jaz poskusila!

Nisem ravno iz Mb… Je pa Štejerska – recimo;) Sem pa vseeno dost v Mb.

Demie, odgovor sem ti poslal na tvoj mail.Lep pozdrav! Aleš

New Report

Close