Najdi forum

Ali je že katera uporabila novo barvo za lase Feria- Loreal, ki jo sedaj reklamirajo po TV? Kako se prime rdeča barva?
LP

Že dvema sem napisla da sem jo že kupila, sprobala pa še ne. Grem pa jutri k frizerki in mi jo bo dala gor. Bomo videli kako se bo prijela. Sporočim pa v ponedeljek, ker za doma nimam interneta.

jaz sem dolgo časa uporabljala blond feria barvo in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna z njo. barvni odtenki so bili zelo lepi in so tudi dolgo takšni ostali. barva ima tudi v redu vonj ko jo nanašaš in je koži prijazna, kar za druge barve ne morem trditi. na kratko – najboljša barva kar sem jih kdaj preizkusila.

lp,
cedevita

Se strinjam s cedevito! Tudi jaz uporabljam blond Feria barvo in sem navdušena! Glede tiste rdeče nisem prepričana, da dobro prime na temne lase. Če imaš srednje oz. svetlo rjave lase, pa jo le prezikusi! Če so tvoji lasje zelo temni, pojdi raje k frizerju, da ti jih bo najprej posvetlil, nato pa nanesel barvo.

Barva je super. Meni se je zelo lepo prijela, sem imela prej temno rdečo barvo in mi je vseeno prijela. Sem zares zelo zadovoljna in ti jo priporočam. Pa ful lepo diši (med barvanjem).

New Report

Close