Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style french manicure

french manicure

Vam je všeč? Jo imate? Tudi na nohtih na nogah sem jo že videla. Meni je zelo všeč, saj deluje diskretno, lahko bi rekla šik, predvsem pa so taki nohti na videz zelo urejeni. Tako na rokah, kot na nogah.

Nora sem nanjo. Sprva sem hodila h kozmetičarki, da mi jo je naredila, pa sem ugotovila, da z malce prakse lahko tu narediš tudi sam. Sama poskušam tudi z drugimi barvami. Probajte s kombinacijo temno in sv. modre, pa vijoličaste, no domišljiji prosto pot.

Lana, kako si se naucila! Ali lahko opises kako, kaj potrebujes, katere lake uporabljas?

Lana, kako si se naucila! Ali lahko opises kako, kaj potrebujes, katere lake uporabljas?

Za klasično manikuro potrebuješ tri lake-podlak, ki je prozoren, belega in pa kožnega. Prvo si nalakiraš nohte s podlakom in pustiš, da se posuši. Nato vzameš belega, paziš, da je na njem malo laka, drugače bo ta nanos predebel. S čopičem narahlo potegneš od ene strani nohta na drugo stran. Samo enkrat. Spet pustiš, da se posuši in končaš s kožnim lakom. Sama ne uporabljam papirčkov, ki so namenjeni, da narediš belo črto, ker je tako kot sem opisala mnogo lažje. Enako pa lahko narediš z drugimi barvami. Upam, da sem bila dovolj jasna, da bo uspelo tudi tebi.

Se opravičujem, ampak nimam pojma kakšna je tale manikura. A, mi lahko bolj razložite kakšen je videz nohta, zdi se zelo zanimivo, pa ne vem če si prav predstavljam?!

Hvala!

To zgleda tko, da je samo lunca nohta pobarvana z belo, ostalo je kao naravne barve. Oz. če lakiraš v drugih barvah, lunca je drugačna od preostalega dela nohta.
Zadevo čudovito naredijo v City Parku ali pa v Intersparu na Viču, tudi v Mariboru se mi zdi in to ne za vaeliko denarja, 2000 sit.

Koliko pa stane npr. v city parku? Pa se nekaj mi ni jasno, kako vam uspe naredit lepo lunco?

E, štekam. HVALA!

New Report

Close