Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style še 1x solarij

še 1x solarij

Živjo!

Se opravičujem, ker sem zopet odprla to temo, ampak problem je v tem, da ne vem kako in kaj zgleda s solarijem. Torej, tam so kao ene skrinje, in se vležeš notri, a ne? Zanima me, če je v eni sobi samo en solarij, torej si sam v prostoru, kako je s kremami, se jih dobi tam ali jih je potrebno prinesti s seboj, koliko časa traja (baje največ 10 minut), a se v solarij čisto zapreš, …. Skratka, vse me zanima, ker tega še nisem imela priložnosti poiskusiti. Sedaj me ima, da bi se malo “posončila”, pa ne bi ravno čisto nevedna pristopila k stvari.

LP

Vležeš se kot v posteljo in zapreš pokrov. V vsaki sobi je samo en solarij, tako da si sam notri. Krem za solarij ne potrebuješ. Koliko časa se boš sončila pa je odvisno od tipa kože. Če še nisi bila nič na soncu začneš sončenje postopoma.

lp

Hvala!

Kot je že Klara povedala je v sobi en solarij, tako, da te nihče ne vidi..:)
Jaz pa sem dobila tudi neko kremo, da se te bolj barva prime. Šla sem 5 krat in sem imela kar lepo barvo in sicer takole:
Prvič – 10 minut
Drugič – 12 minut
Tretjič – 15 minut
Četrtič – 20 minut
Petič – 20 minut.

Se pravi vse skupaj 77 minut.

Želim ti čim lepšo barvo!

Jaz sem doma blizu meje in imam možnost skočiti v solarij v tujino. In tam imajo res fenomenalne solarije. Npr. solarij da se bolj intenzivno posončiš v obraz in dekolte, vse od pasa navzdol je zmerno. Nato enega ko je intenizvno sončenje celega telesa (tudi ramen). V tem solariju sončenje traja največ 10 min. Kupiš lahko tudi kreme, katere prispevajo k lepši polti (zlati odtenek, čokoladni odtenek … – imajo tudi dodan vitamin E in A. Jaz sem bila v tem sloraiju 8 x skozi poletje in sem imela res pohvalno lepo polt.

New Report

Close