Najdi forum

šivilja

živ punce!

pozna mogoče kera kako dobro šiviljo v okolici kranja, ki zna zašit tut kej modernga ne sam za stare mame?

lp,
lara*

Ja moja mami ima šiviljstvo pa tudi men ful šiva in sem ful zadovoljna – stara sem 20 let, je pa v Župančičevi jami v Ljubljani.

res? kok pa kej računa?

Poznam, sama grem velikokrat k njej: BEVK OLGA v Britofu pri Kranju zraven pizzerije Titanik.Vsaj mislim da se ji tako reče.

Odvisno za kaj. So pa vse kolegice, ki hodijo k njej zelo zadovoljne – pe je ne hvalim zato ker je moja mami :))))
Kaj bi si pa dala delat?

hehe no andreja…tut sama sem hodila k njej, pa glih ona mam filing da zna delat bl za stare mame, saj use hlače k mi jih je nardila so take k en balon :))) pa sem jih dala ene 2x popravlat ene pa 1x pa še zdej niso v redu! pasove nardi tut tko visoke da jih mam pod joškam 🙂 edin k mi je pa res dobr nardila je bil jeans lajblc…z ostalim pa res nism zadovolna…a ji ti prneseš kroj al kaj?

Večino ji nosim popravljati stvari, pa mi je do sedaj vse lepo popravila kot sem hotela. Sestra pa je dala tudi šivati obleko, hlače, krilo, blazer in je bilo do sedaj še vse lepo narejeno. Mislim pa, da je sestra res kar kroje tja prinesla. Pri drugih šiviljah pa še nisem bila, zato verjetno tudi primerjat izdelke od drugih ne morem. Pa tud sestra je bolj staromodna, zato so bile stvari po mojem mnenju zanjo v redu.

New Report

Close