grizenje nohtov
kaj mi ve svetujete glede nohtov, ne da bi jih grizla v živo ampak čim mi malo zrstejo, si jih z zobmi zatrgam nato pa z roko odcufam stran. Če jih pogledam sploh ne izgledajo pogriženi ampak rada bi imela daljše in kdaj tudi namazane z lakom. Ali se dobi kakšna krema, s katero si namažeš noht in ti je potem neprijeten okus, ko daš prst v usta?
ČAU!
Jst sm mela zmer probleme s tem in se nikakor nisem mogla odvadit!Po moje gre kle za psiho(živci,pa ne veš kam bi dal roke,pa tko…pol pridejo pa u usta!).Pa nobene kreme,laki,nč ni pomagal.Pol sm pa kr enkrat nehala,še sama nism opazla kdaj,ne vem mogoče se je spremenu moj odnos do nohtov,ka pa vem?
Sam da ti povem še najbulši del-ker pač neki morm dat u usta ko sm živčna,pa ko ne vem kam bi roke dala sm začela grist kožo ob nohtih!!!Ampak se hvala bogu nč ne vid k mam dost debelo!Tko da jst sem že obupala!!
Lp,grizli
Jaz sem si jih dolgo časa grizla, pol pa sem se nekega dne zavestno odločla, da si jih ne bom več, ker mi je to izgledalo pa res full grdo, nohti pa so tudi bili katastrofa. Zdaj je od tega že nekaj let, ves ta čas mi uspeva imet dolge nohte. Sicer me včasih še vedno zanese, da bi si jih grizla, a se mi jih zdi škoda.
Veliko volje in samokontrole, pa bo šlo.
Pozdravljena!
Seveda obstaja in to več vrst. Najina hči si je nohtke pogrizla tako v živo, da so jo boleli. Kupila sva MAVALA STOP brezbarvni lak. Povem pa, da je ta stvar zelo ogabnega okusa.Poizkusila sem ga sama. Verjetno je tudi odveč podatek, da je hči prenehala z grizenjem že ob prvem nanosu.
LP Karmen