Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Večji nedrčki Push-up

Večji nedrčki Push-up

Kje naj jih dobim.Stevilka C in vec.Hvala

UF, a si prepričana, da ga potrebuješ?

ja,pri kaksnih majckah.Zgleda,da imam nekako genetsko malo povesene in me to moti

Draga Pupa!

Veliko sreče pri iskanju. Jaz še navadnega ne dobim. Ko povem prodajalkam, da želim košarico E ali F pri obsegu 75 ali 80, začnejo vse samo prhati ali pa me začnejo buljiti v prsa. Včasih dobim kak model od Lisce, vendar je to bolj izjema kot pravilo. Izgleda, da imajo lahko lepe modrčke samo dekleta z manjšimi oblinami.
A kdo ve za kako trgovino z večjo (v tem in onem pomenu besede) izbiro?

LP!

Jaz nosim 85E samo od Triumpha, Ker ima lepe čipke! Pokukaš lahko tudi v katalog od Neckermanna.

Jaz imam tudi malo večje prsi(80 D)
Po take zadeve pa hodim v Avstrijo(imam srečo da sem blizu meje doma)…tam se ena gospa ukvarja s tem,da lahko preko nje naročaš izdelke iz raznih katalogov(Quelle,Otto,…)in sicer so to oni nemški-ta debeli katalogi(no kot pri nas da dobiš tistih par listov)
In si tam izberem…pa potem čez kake 3 tedne dobim.
Ponudba je zelo široka tudi za te številke,pa še modelov je ogromno.
Je pa res da je cena nekoliko višja(nazadnje sem dala za modrc 12.000SIT)

Pri Triumphu bi skoraj morala dobit, zato ker imajo veliko modelov, vseh velikosti košaric in vseh obsegov.

Lp, ribica

ja triumph ma dobre navadne modrce, ampak push up pa niti slučajno ni košarice večje kot b in to je katastrofa..tut sama mam številko 85d pa bi blazno rada mela push up modrc da to salo saj mal gor drži, pa da maš lahko dekolte! pr navadnih modrcih je to nemogoče sej če je preglobok se vidi vn…

ja to je res problem,bi mogle en protest naredit!Inb zdaj jaz ko imam malo vecjo stevilko ne bom mogla meti lepega dekolteja,ker se za mojo velikost ne dobi Push-upa,tiste ko majo A ali pa B bodo imela pa super dekolte.Najraje bi si ga dala po meri delat.Sicer pa:v poletnem katalogu OTTO se dobi Push up modr stevilke A,B in C.Mislim da bom tam narocila!Pa-pa

res? to morm pa prov pogledat..čeprov jest mam d pa že v naprej vem da mi bo vse vn štrlel..ma kr neki…ja to sem tut jest hotla enkrat si po meri dat nadit modrc kle v enem šiviljstvu k delajo modrce pa to pa so me sam debel pogledal, kao kva se greš pa ti? pa da to pa ne, da nimajo takih mašin pa kr neki…brez veze u glavnem!

evo najdla clo eno stran in se prepričala, da se kej tazga da na tem svetu dobit…http://www.henryandjune.com/hj/default_b.asp

kul,se bom se pozanimala,ampak mislim da bom kar iz Ottota narocila.Ze bolje C kot be.In ta ponudba za push up C sem vidla prvic zato bom priloznost izkoristiloa.

Kje pa se dobi ta katalog? Tud js imam iste probleme!

Lp!

hm..tudi jaz razmišljam, da bi naročila kar prek kataloga…sam to mi povejte, tiste ki ste že kupovale tako…ali je ta način ok…mislim, pomeriš lahko šele, ko si že dal denar… ali ste z nedrčki iz kataloga zadovoljne?

pa še to…ali je katera šla pogledat, če imajo nedrčke z “našimi” košaricami v kakšnem red shopu?

Otto si lahko narocis na http://www.otto.shop.si
ampak bos dobla tanovga od jeseni,za tu nevem ce je push up,ker jaz mam poletnega.Lahko pa poklices k njim(s telefonsko kijo bos dobla v novem katalogu)in vprasa ce se imajo ta artikel.Puah up,velikost:a,b,c
barve:crn,marelicen,bel.Blazinice so snemljive.Ce se bos odlocila,mi sporoci,da ti poslej sifre,ampak min mors poleg velikosti povedat se barvo.Lep pozdrav

New Report

Close