POROKA V FEBRUARJU
NA POMOC!
Prosim vse, ki ste imele kakrsnekoli izkusnje z “zimsko” poroko, da mi pomagate z nasveti glede obleke…zgodila se je namrec nepricakovana situacija, planirala sva poroko v maju, ampak zaradi spleta okoliscin sva prestavila poroka na februar…
naj povem se to, da nisem za nacickane porocne obleke, sama sem bolj sportni tip, kratkolasa…
dobrodosel vsak nasvet, tudi ce katera priporoca kakšno modno oblikovalko, salon ali šiviljo…
lep pozdrav in hvala!
Ne bi ti vedela svetovati, glede obleka, saj sem se jaz prav zaradi tega poročila poleti. Svetujem pa ti salon Prinuptia v Ljubljani, mislim pa, da je tudi v MB in CE. Jaz sem kontaktirala na tel.014266059,041668938 – vendar je kar nekaj časa že minilo, tako, da za tel.se pozanimaj. Meni so zelo lepo svetovali, kajti tudi sama se športen tip in nikakor niso zame poročne obleke iz pravljic. Meni so zelo pomagali, upam, da bodo tudi tebi.
Srečno
Tina
Poznam zelo dobro modno oblikovalko Suzano Šisernik, ki absolutno ne oblikuje in izdeluje klasičnih poročnih oblek, tako kot tudi drugih ženskih oblačil ne. Nahaja se v Ljubljani na Petkovškovem nabrežju 31 v Ljubljani, telefonsko številko pa lahko najdeš v telefonskem imeniku – sama je ne vem na pamet – pod Modni atelje Suzana Šisernik ali si ogledaš njene spletne strani.