Najdi forum

potenje nog

Zanima me kaj uporabljate proti potenju nog. Poletje je super z vsemi sandali in to… ampak jesen, najlonke in zaprti cevlji… prosim za nasvete.

Hvala
miranda

Eterično olje sivke.

Tule nimam glih pametnega nasveta, ker sama nimam težav s tem… slišala sem pa da so izdelki od JUST-a full vredu za take težave!!

LP, Anita

V lekrni vprašaj za Gehwol kreme..To so odlične kreme raznih vrst.

Ines!
Ce ti bo prisel prav kak moj nasvet, bom kar zadovoljna, saj tlacim zemljo ze vrsto let in sem bila vcasih sportnica, veliko v sportnih copatih, potem nekaksna poslovna zenska v salonarjih, pa mama in delavka doma, pogosto v gumijastih skornjih, kar je vse zelo, zelo neugodno za razvoj “smrdecih” se nog a sem uspela brez te nadloge. Kako, se bos vprasala? Poskusi z mojim receptom:
1. Poskrbi za vsakodnevno higieno nog, kakor da so tvoj obraz ( vsaj dvakrat na teden jim privosci se izmenicne kopeli, kar dobro vpliva tudi na splosno pocutje)
2. Ob vsesplosni skrbi za stopala poskrbi, da jih nahranis s hranljivo kremo zvecer, preden gres v posteljo (ugotovila sem, da je cisto vseeno, ce jih namazes s kaksno hranljivo, bolj mastno kremo ali pa s tisto specialno za podplate, pomembno je le, da koza tudi na nogah – podplatih dobi tudi hrano skozi kozo in ostaja voljna in mehka! ) Potem lahko obujes bombazne nogavicke, s katerimi smuknes v posteljo in jih tudi lahko po uporabi operes na 90 stopinj.
3. Zjutraj pa naredis obratno : noge napudras s talk pudrom, ki jih ohranja cimbolj suhe v zaprtih cevljih. Ponavadi uporabljam talk puder za podplate, ki ima tudi vonj po mentolu, vsebujejo pa ga mnogi pudri številnih proizvajalcev, ( da ne bi zdaj delala komu reklame, recimo )..Ce nimas taksnega, je pa tudi kak otroski prav dobe, le da sluzi namenu.
4. Cas v katerem lahko pricakujes izbolljsanje: ne pricakuj rezultata v enem tednu!

Zelim ti veliko uspeha in lep pozdrav, pa mogoce se napisi, ce je moj nasvet kaj ucinkoval v praksi!
Miska

Ups!
Miranda, oprosti, da sem te naslovila z Ines! In opravicilo tudi Ines!
LP Miska

New Report

Close