potenje nog
Ines!
Ce ti bo prisel prav kak moj nasvet, bom kar zadovoljna, saj tlacim zemljo ze vrsto let in sem bila vcasih sportnica, veliko v sportnih copatih, potem nekaksna poslovna zenska v salonarjih, pa mama in delavka doma, pogosto v gumijastih skornjih, kar je vse zelo, zelo neugodno za razvoj “smrdecih” se nog a sem uspela brez te nadloge. Kako, se bos vprasala? Poskusi z mojim receptom:
1. Poskrbi za vsakodnevno higieno nog, kakor da so tvoj obraz ( vsaj dvakrat na teden jim privosci se izmenicne kopeli, kar dobro vpliva tudi na splosno pocutje)
2. Ob vsesplosni skrbi za stopala poskrbi, da jih nahranis s hranljivo kremo zvecer, preden gres v posteljo (ugotovila sem, da je cisto vseeno, ce jih namazes s kaksno hranljivo, bolj mastno kremo ali pa s tisto specialno za podplate, pomembno je le, da koza tudi na nogah – podplatih dobi tudi hrano skozi kozo in ostaja voljna in mehka! ) Potem lahko obujes bombazne nogavicke, s katerimi smuknes v posteljo in jih tudi lahko po uporabi operes na 90 stopinj.
3. Zjutraj pa naredis obratno : noge napudras s talk pudrom, ki jih ohranja cimbolj suhe v zaprtih cevljih. Ponavadi uporabljam talk puder za podplate, ki ima tudi vonj po mentolu, vsebujejo pa ga mnogi pudri številnih proizvajalcev, ( da ne bi zdaj delala komu reklame, recimo )..Ce nimas taksnega, je pa tudi kak otroski prav dobe, le da sluzi namenu.
4. Cas v katerem lahko pricakujes izbolljsanje: ne pricakuj rezultata v enem tednu!
Zelim ti veliko uspeha in lep pozdrav, pa mogoce se napisi, ce je moj nasvet kaj ucinkoval v praksi!
Miska