Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Najboljša barva za lase

Najboljša barva za lase

Pozdravljene,
Med vso to silno ponudbo barv za lase, včasih si reklame sledijo kot po tekočem traku, se je kar težko odločiti za najboljšo. Je res cena tista, ki zagotavlja kvaliteto? Nekaj sem jih sprobala, pa sem zaenkrat še najbolj zadovoljna z Excelence od L’Orealla. Imam že nekaj sivih las (hja, skrbi…), pa jih še najbolje prekriva, pa tudi barva, mislim, “končni izdelek” deluje kar naravno. Lase imam močne, kostanjeve.

Ja jaz tudi prisegam na excellance, probala sem pa že skoraj vse

Med vsemi barvami mi je všeč edino in samo Casting od L`oreala.

Hvala. Pa še nekaj mi gre na živce-NARASTEK. Kako pogosto se barvate, mislim, da prej kot v 4 tednih ni priporočljivo, ampak… Ne se smejat, jaz sem se retuširala z rjavo maskaro, (no ja, ni glih najboljše), pa z barvno peno(boljše).

barvam si lase z brillance – schwarckopf.
imam veliko sivih las. tudi excellence od l’oreala je super.
na koliko časa? 4 – 5 tednov.
vmesnih korekcij ne delam – ampak pena je kar ok.

lp

Casting od L’Oreala – zakon, tudi Feria ni slaba.
POLY – totalno zanič.

Meni so vsec Natea od Garnierja. Disijo, barva je izredno obstojna pa se drage niso kot Lorealove.

LP

Pozdravljene,da povem še moje izkušnje z barvami. Provala sem vsemogoče, na koncu pa sem pristala na Excellance od L’Oreala. Barva drži kar nekaj časa in super prikrije sive lase. Dobra je tudi Natea. Slabe pa tiste od Poly.

Lorealove so men najboljše. Uporabljam excellence kremno barvo št. 3 (blond) in deluje zelo naravno, tko da me vsi sprašujejo, če sem naravna blondinka:)
Po moje je tudi za sive lase prekrivat najboljši Loreal.

New Report

Close