Najdi forum

punce pomoc

Punce, rabim pomoc. Drugi teden sem zmenjena s tipom, s katerim sem hodila pred pol leta. Rada bi ga osvojila nazaj, toda kako. Kako naj se oblecem,… Za vsak pameten nasvet HVALA.

Predvsem pazi, da boš oblečena okusno, ne preveč izzivano. Bolj konkretno ti pa ne morem povedati, ker ne vem kakšna si in kako se oblačiš.

A pa mislis, da ti bo obleka pri tem pomagala!?

Če si z njim hodla, moraš pa že vedet, kaj mu je všeč. Samo se strinjam s Tilko – obleka je bolj samo za tisti prvi oh in ah, z mikro mini ga verjetno ne boš osvojila (mogoče ja, za tisti (edini) večer). Pa odvisno je, kam bosta šla.
P.S. Jaz bi (na en klasičen date) s svojim bivšim verjetno šla v ozkih kavbojkah, beli srajci in usnjeni jakni.

Ce bi oblekla vse nekaj v mini stilu bi te verjetno grozno zeblo, sploh v tem letnem casu. Lepo toplo, udobno, da se bos pocutila prijetno. Saj poznas tisto o prenosu pozitivne energije iz enega na drugo osebo? 🙂

Treba se je zabavat pa je vse mogoce…

kaksen temno modri oprijeti jeans bi bil vredu, spodaj pa kaksen oprijeti pulovercek ali pa puli pa kaksni skorenjcki na peto. glede make-upa pa izbiraj nezne pastelne tone ali pa jesenske rjavkaste. Pa vso sreco in porocaj kako bo!

New Report

Close