Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Poraščenost po ritki

Poraščenost po ritki

Vem da se slisi smesno..ampak res me zanima..zenske ste poraščene po ritki (kaj narediti v primeru če si) in ali to vaše drage kaj moti??
Že tako se moram povsod briti…da bi se pa še po r…nevem…Zanimajo me vase izkušnje!

Ti povem, da večino žensko je poraščenih tudi po ritki, mene tudi moti, posebno poleti, zato se brijem že nekaj časa tudi tam pa sej ni težko. Pozdrav!

Ugotavljam, da ima veliko punc probleme s prekomerno poraščenostjo.
Kok to sovražim. Kdo si je zmislil, da punca ne sme imeti nobene dlakice? Tudi meni je grdo, toda kaj češ, če nas je narava naredila “kosmate” smo pač take.
Oh in sploh mene zanima druga stvar. Poleti s temi dlakicami nimam težav, ker itak posvetlijo na soncu. Toda pozimi pa ni nobenega sonca. Me pa zanima, če v sorariju ratajo svetlejše?

lp

Ma ja to tudi mene zanima, ker tam se pa res ne bi brila…

hm, tudi jaz imam ta problem, imam pa partnerje, ki tudi venerinega grička nima rad poraščenega. po britju, depilacijskih kremah in tekočih voskih sem se odločila za topli vosek.jaaa, peče, boli, ampak imaš potem en mesec mir, pa tudi občutek je boljši..in jaa, tudi po ritki..

Ja..pa to mora noro bolet…in ti si to sama naredis..?? Ja no…malo težje..imas kaj pomoči do partnerja…??
Če ima še katera kaksne izkusnje..prosim naj pise…

A to mislite porascenost po ritnicah?

No ja..ne po celih ritnicah…po stičišču le teh..ha ha…vsaj tako sem jaz mislila…
Lep pozdrav!

Vse ženske smo poraščene od mednožja po kanalčku, če se lahko tako izrazim do konca ritke, oziroma kanalčka. Ko se depiliram bikini, si depiliram še to. Če pa si poraščena tudi po ostali ritki, pa je nekaj narobe s tvojimi hormoni, zato se posvetuj z zdravnikom.

A to, da si nekatere depilirate, ta kanalček…. ? Ker partnerju ni všeč?
Aleluja.

veste kaj,sem ze mislila da sem edina.pa saj nisem bla ravno porascena,dlakca al pa dve pa vse pokvar.pa sem tudi jaz zacela briti se.ampak kok sem bila potem nezadovoljna …ve ne?ampak sedaj vidim da nisem edina.sploh pa je na svetu polno takih zensk,predvsem menda indijke….anyway,res je groza , ko si je ta svet izmislil da moramo biti brez ,ce hocemo biti lepe.pol pa ko enkrat zacnes z odstranjevanjem,moras pa skos poceti.pa se mi zdi sedaj cist brez veze in neumno,a ni no.problem pa je tudi ko se primerjamo s svetom kjer so znani,popularni ljudje,ki zgledajo brezhibno.ampak njih itak preuredijo,pa dosti denarja imajo da si omislijo laser,ce imajo take ipd.probleme.
no pa sem se razpisala.uf.

New Report

Close