Poraščenost po ritki
Ugotavljam, da ima veliko punc probleme s prekomerno poraščenostjo.
Kok to sovražim. Kdo si je zmislil, da punca ne sme imeti nobene dlakice? Tudi meni je grdo, toda kaj češ, če nas je narava naredila “kosmate” smo pač take.
Oh in sploh mene zanima druga stvar. Poleti s temi dlakicami nimam težav, ker itak posvetlijo na soncu. Toda pozimi pa ni nobenega sonca. Me pa zanima, če v sorariju ratajo svetlejše?
lp
veste kaj,sem ze mislila da sem edina.pa saj nisem bla ravno porascena,dlakca al pa dve pa vse pokvar.pa sem tudi jaz zacela briti se.ampak kok sem bila potem nezadovoljna …ve ne?ampak sedaj vidim da nisem edina.sploh pa je na svetu polno takih zensk,predvsem menda indijke….anyway,res je groza , ko si je ta svet izmislil da moramo biti brez ,ce hocemo biti lepe.pol pa ko enkrat zacnes z odstranjevanjem,moras pa skos poceti.pa se mi zdi sedaj cist brez veze in neumno,a ni no.problem pa je tudi ko se primerjamo s svetom kjer so znani,popularni ljudje,ki zgledajo brezhibno.ampak njih itak preuredijo,pa dosti denarja imajo da si omislijo laser,ce imajo take ipd.probleme.
no pa sem se razpisala.uf.