Najdi forum

ustnice

Živjo!
Ima morda kdo kakšen predlog glede ustnic,nmreč imam premajhne potrebovala bi pa šminko in mislim da bi mi najbolj pasala svetla,vendar pa ne vem za barvico,morda mi predlagate kakšno firmo,naj pa bo rjava.Drugače sem uporabljala od max factorja,št.54 ki jo bodo pa žal prenehali delat,tko da ne vem za nobeno.Imate morda kasen predlog?Pa lep dan vam želim!

Tudi jaz imam manjse ustnice in če grem zvečer ven uporabim vijolično lip finity (št.80). Tako si jih lahko optično povečam (malo grem preko roba ustnic) in ker je šminka temnejša se to ne opazi, in ker je super obstojna se ne razleze, tako da barvica ni potrebna. Nekatere pa bojo rekle da preveč izsuši ustnice. To je res, ampak je najbolj obsojna od vseh t.i. obstojnih šmink, ki sem jih tako obupno iskala. Aja, pa pravilo: če poudarim ustnice potem ne poudarim oči. Drugače pa za čez teden uporabljam lip glose in bolj poudarim oči. kapiš? 🙂

meni pa se zdi, da je za tanke ustnice temna šminka popolnoma neprimerna, ker jih optično samo še stanjša. kaka nevpadljiva barva bi morala biti v redu.barvico pa odsvetujem, ker včasih vidiš katero z klovnovsko obrobljenimi usti, ko grejo malo predaleč čez rob. in tanke ustnice znajo tudi biti lepe, ni treba, da izgledate kot Angelina Jolie.

To pa res. Temna sminka ustnice opticno pomanjsa – zato pa ima Angelina Jolie vedno temno sminko 🙂
Ma punce a nic ne berete revij? Se v Delu veckrat kaj tazga pise :>

Poizkusi z Manhatan X-TREME LAST automatic lipliner št. 19. Jaz jo uporabljam in jo ne zamenjam za nobeno drugo.

lp

Hvala vsem!

New Report

Close