Najdi forum

Maskara

Živjo vsem !

Zanima me, ali je katera že preizkusila novo maskaro od L`oreala Lash Architect ?
Sem videla, da jo že imajo v Drogerie Marktu, ampak ni ravno poceni, zato je ne bi rada kupila in potem vrgla v smeti (ker večinoma sem bila nad L`orealovimi maskarami razočarana). V reklami kažejo, da naj bi ful podaljšala trepalnice in me zanima, ali je to res ?

Hvala !

Meni je prodajalka rekla, da se ne splaca kupovat maskare, ki mocno podaljsujejo trepanice, ker isti ucinek dosezes, ce navadno maskaro dvakrat naneses.

Nisem se poizkusila.

jaz sem jo kupila….nič posebnega……ne opazim nobene razlike……tako, da je najbrž ne bom več kupila…..bom ostala kar pri full n soft….jade….lp

Jo imam, je kar (!) O.K., čeprav mi je volumenska od L’oreala še vedno bolj všeč. Če hočeš imet dolge trepalnice, je boljša izbira mascara od Bourjours (2 v 1) – na eni strani imaš belo mascaro, s katero zgostiš in podaljšaš trepalnice, na drugi strani barvno, da jih obarvaš.

mi lahko prosim poveš, kje se jo da kupit…slišat je kar uporabno….:)) hvala in lep dan!

Xena, poglej na svoj mail

Kaj pa maskare za tiste, ki imamo zelo zelo zelo dolge naravne trepalnice? Je kaksna maskara, ki zares samo zgosti in ne podaljsa niti opticno?

Zivjo!

za tole maskaro za katero sprasujes ne bi vedla,sama pa imam maskaro od Yves Sain Lorenta,ta najnovejsa in morem rect da sem sprobala ze ogromno maskar pa sem s to najbolj zadovoljna,imam ze 3 za povrstjo,lepo podaljsa repalnice,vendar ko se enkrat posusi ne mores vec nanasati ker unicis videz!stane pa okoli 4700sit!
lp

jap tud sama sm jo kupla..in sm ful zadovoljna.

New Report

Close