Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style LIČILA SO IZ ….

LIČILA SO IZ ….

v soli smo pri ginekologiji izvedeli da za make up uporabljajo placente (postlice) cloveske in zivalske …
iz cesa vsega se delajo make up ?

zaskrbljeni moski

opa, kaj zdaj v šoli še moški hodite h ginekologinji ;))))

Ja menda poberejo kolagen iz placente, ker ga je tam najvec. To je samo za kremice proti gubam s kolagenom pa se to je vprasljivo, ce to se vedno pocnejo.

ne pri ginekologinji ampak pri ginekologiji :)))

Saj to je že staro dejstvo… kje pa imaš ti ginekologijo v šoli? kolikor vem v šolah ni takega predmeta, je le na medicinskem faksu, ki pa ni šola! No, samo mimogrede.

JA IN … ?
mogoce sem mlad, nadebuden in samski, bodoci zdravnik …

, ki bi rad dokazal – kaj že?

P.S. nadobuden, ne nadebuden

no ne vem , za tiste pikice si lahko pac mislis karkoli hoces, namrec lahko sem vse kar si zelis ali pa nic od tega …

pozdravcek …

V srednji soli (nekje v prvem, drugem letniku gimnazije) imajo spolno vzgojo (ne ginekologijo) tam to je slisal, garantiram 🙂
No lahko pa tudi v sedmem razredu, ce imajo se spolno vzgojo takrat

Kaksen zdravnik neki.. 🙂
NO, mogoce pa se bo…

Pravilno je NADEBUDEN.

he he … sej se mi je zdelo :)) nadebuden :))

ne ne ljubica, mi smo imeli ginekologijo celo leto, … 🙂 kot enega izmed strokovnih predmetov… poleg nege žene, infekcijskega bolnika, psihiatricnega, kirurskih vaj, socialne medicine, patologije, anatomije, farmakologije, statistike, latinscnine…

Errare humanum est, ignoscere divinum.

pozdrav …

mimogrede se nekaj glede kozmetike.
nekatere stvari so tertirane na zivalih,tako na primer lorealovi izdelko,head and shoulders,pantene…se pa se jih je , pa trenutno nimam pri sebi popisa.

Ja, da ne govorimo o poskusih na živalih. Oriflamova kozmetika recimo ni testirana na živalih, zato jo najraje uporabljam. Je kar dobra pa tudi cenovno ugodna.

New Report

Close