Herpes – odgovor
Nekaj časa nazaj je bila tema o herpesu. Ker takrat nisem vedela imena labelle, ki preprečuje herpes, ga bom sporočila na novo temo;)
Gre se za TEE BAUM. Izgleda kot labella (svetlo modra embalaža s črnim napisom). Vsebeje zeleni čaj, ki naj bi sam po sebi preprečeval herpes. Pomaga pa tudi pri suhih ustnicah (no, pri suhih ustnicah jaz prisegam na Blistex – original) in pri suhih kotičkih ustnic. Ne vem, če se to labello dobi v drogerijah, ker ga tam še nisem iskala. Sama pa sem jo kupila v naravni, zeliščni lekarni pri poslovni stavbi Marcatorja. Mislim, da bi jo morale imeti tudi ostale zeliščne trgovine…
Ne vem točno katera punca je že načela to temo, vendar bi ji medtem, ko ima herpes, še svetovala jemanje Immunala in mazanje z njim po herpesu. Pa kakršnokoli kremo, ki suši herpes. Pomaga tudi kakšna krema proti mozoljem ali pa karkoli iz zelenega čaja.
Pipika, ni problem!
Malo je trajalo, ker sem bila ves čas v Lj. – saj veš ta fax;) Labelle pa nisem povsod nosila za sabo in nisem mogla napisati imena. Oprosti za tako veliko zamudo – sem pa ves čas mislila na to, da bi bil že čas, da ti sporočim to, če sem ti rekla, da ti bom;)
Lepo se imej in lep vikend! (BREZ HERPESA!;) )