barva las
Pred 4 meseci sem si pobarvala lase na rdečo barvo, z tisto barvo od Loreal ki si jo lahko kupiš v trgovini in naj bi bila trajno obstojna.
zdaj pa bi si rada dala drugo barvo na lase pa mi je frizerka rekla da moram prvo počakat da taq barva čisto izgine oz. da mi lasje zrastejo, ker če si bom dala na vrh te barve bo pol prišla čudna barva ven.
Ta barva,ki jo mam na lasah gre z vsakim pranjem malo dol (po tem sklepam da ni tarajno obstojna) zanima me pa ali kdo ve kako še lahko spraviš barvo z las?
Hvala za odgovor
cau !
rdeca barva gre najtezje dol od vseh barv las.Pred skoraj 2 letoma sem se tudi jaz barvala na rdece in se zdaj po dveh letih imam sledi rdece barve,ki nikakor noce iti stran (je zbledela,ampak je se vedno v laseh).
Ce imas kratke lase,ti priporocam,da jih zblansiras (ceprav je to le skrajna moznost), ce pa imas dolge ti svetujem,da pustis,da ti malo prerastejo naravni in se pobarvas sele potem,ko se ti bodo lasje malo opomogli.
Jaz sem rekla sama sebi,da se ne bom nikoli vec barvala na rdece,ker je potem nikoli vec ne spravis iz las.
Ce se ze barvas,ti svetujem bolj naravne odtenke barv,ki so letos najbolj v modi.