Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizure spodaj, saj veš kje

frizure spodaj, saj veš kje

Zanima me, kakne frizure imate spodaj po svojih muckah? Ali ste pobrite, Ali samo delno, ali postrižene. Naj vam ne bo nerodno in povejte, jaz iščem ideje, da razvnamem mojega možička !!!!!!!!!!!!!

pobrita.

O tem se je že neštetokrat pisalo, zato ti priporočam, da uporabiš iskalnik in napišeš besedo “britje” ali kaj podobnega !
Drugače sem pa tudi jaz pobrita in to v celoti :))

Čisto odvisno: včasih imam črtico, včasih pravokotniček, včasih nekaj podobno krogu, včasih dva kvadratka, enkrat celo skoraj nič (kar mi ni glih všeč…), trenutno pa imam črtico s puščicama na obeh straneh;) In to mi je še najbolj všeč:)) Pač, kar pride – eksperimentiram pa valda še naprej:))) Enkrat mi bo že ratalo naredit novoletno jelko;))

povejte mi, na morju se ponavadi pobrijem, zgoraj pa si pustim majhen trikotniček. Ne vem, ampak meni se zdi, če sem spodaj pobrita, da sem veliko bolj razdražena, kot takrat ko nisem pobrita. Ali se vam tudi to dogaja. Takrat veliko bolj čutim, ali res dlake naredijo takšno zaporo?

In kaj storite, da nimate nadležnih vnetih pikic? In kako pogosto si brijete?

Imaš prav, tudi jaz, ko sem pobrita ful čutim spodaj in sem takoj vzburjena. Je super, ko sem spodaj čisto mokra in je vse spolzko. Brrr 😉

Cookie

Brijem se z britvico in zgleda, da se je koža že tako navadila (ker se brijem že kar dolgo-okoli 6 let), nimam po britju nikoli nobenih pikic ali česa podobnega.
Brijem se pa 1x – 2x na teden.

Brijem se z britvico in zgleda, da se je koža že tako navadila (ker se brijem že kar dolgo-okoli 6 let), da nimam po britju nikoli nobenih pikic ali česa podobnega.
Brijem se pa 1x – 2x na teden.

JA itak, ce se brijes samo enkrat na teden, mene pa najbolj motijo tiste pol centimeterske dlake, ki bodejo skozi perilo…

Ja, jaz sem se pobrila 4 dni nazaj, pa sem zdaj vsa pikasta, ker se mi kratke dlakice zatikajo v perilo. To tko zlo sovražim!!!!!!! Po britju jih tudi jaz nimam, samo po parih dneh se pa vedno pojavijo. Če se brijete z britvico en nasvet: splača se dat malo več in kupit britvico to, ta novo ,svetlo modro za ženske , ki ima tri rezila, mislim, da je od gilette. Ker je veliko boljša kot tiste trde, brez gibljive glave. Preverejno! Naj katera pomaga, če ve, kako se znebit teh pikic, jaz razmišlajm o voskanju. Glede frizuric pa: meni čisto pobrito izgleda malo preveč otroško, že malo na meji… Všeč mi je, če sem spodaj čisto pobrita, zgoraj pa ozka črtica ali pa kvadratek. Kaj pa na moških, vam je všeč, če so pobriti “spodaj”? Mani jeto super.

Katere britvice pa uporabljate?

Jaz sem uporabljala Wilkinson Lady pa ful slabo odstranjujejo dlake,
imate kakšen boljši predlog?

Pa še tole ali urjeate frizure amo na venerinem gručku ali tudi čisto spodaj?

Moj mož ima sicer rad pobrite noge in pazduhe, ampak muco ima pa najraje čimbolj kosmato tako kot je naravna. Zato pa je muca.

Tista svetlo modra ki jo je ena opisala.Se mi zdi da je ta Venus. Men je zlo u redu.

New Report

Close