Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Jacques Dessange, prameni

Jacques Dessange, prameni

Kaj menite o tem frizerskem salonu, ce ste ga ze obiskale. Kaj pa o njihovih tehnikah barvanja pramenov? ( jaz ne vem nic o tem, samo reklamo sem videla pa bi si rada naredila ene dobre pramene in me zanima ce je to res tako) Mogoce poznate kak drug salon kjer ste bile zadovoljne?

Jaz hodim k Dessangu že kakšno leto in sem zadovoljna z barvanjem in prameni.Še nikoli nisem imela tako lepe barve-čisto natur.Me pa močno moti cena,ki se mi zdi pretirana.Malo sem sprasevala naokoli,kakšne cene imajo drugi zvezdniški frizerji-razni Miči,Kristijani etc.,pa niso bistveno cenejši.Pri Dessangu so pa resnično mojstri za barvanje-preverjeno.

se strinjam,da so mojstri – ampak njihova prijaznost je pa vcasih na psu.Storitve se mi niti ne zdijo prevec astronomsko drage,slisala pa da iz las naredijo super rezultat.

Svinjsko dragi so. Če imaš omejen znesek namenjen za frizerja, se najprej pozanimaj koliko bo končna cena. Rezultat je sicer super ampak moj obraz je kljub dobri frizuri izgledal precej kislo, ker sem tam “pol plače.” Odvisno od tega koliko zaslužiš. Če lahko razmetavaš…. go for it!

Svinjsko dragi so. Če imaš omejen znesek namenjen za frizerja, se najprej pozanimaj koliko bo končna cena. Rezultat je sicer super ampak moj obraz je kljub dobri frizuri izgledal precej kislo, ker sem tam pustila “pol plače.” Odvisno od tega koliko zaslužiš. Če lahko razmetavaš…. go for it!

Koliko res pride vse skupaj, recimo prameni (srednje dolgi lasje), striženje in fenanje?

Pred enim mesecem sen dala 24.000 s tem, da imam dvobarvne pramene.

fullll drago!!!

New Report

Close