Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Poceni lepota

Poceni lepota

Imate kaj nasvetov, ki so poceni. Sama si tudi želim biti urejena. Problem pa je v tem, da nimam denarja za razna ličila, parfume, kreme, lepa in kakovostna oblačila. Torej kako se lepo urediti za malo denarja?

O, vidiš to bi tudi jaz rada vedela:)

A se spoznate kaj na naravno kozmetiko. Tako, da jo lahko dobim v naravi. Tako, da ni potreben globok žep.

Kozmetiko kupujem srednj cenovni razred, traja nekaj časa, tako da je le začetni strošek večji, potem si pa tako kupiš ko ti zmanjka.
Za oblačila pa poglej v New Yorkerju ali pa v BTC hala A Čisti na koncu ena velika trgovina (ne vem imena), imajo kar ok cunje, pa niso drage. Jaz se trudim kupovati na akcijah in znižanjih, ali pa grem malo okrog. Tudi mami sem prebrskala omaro in najdla nekaj cunjic, ki jih je ona nosila v 60-70 ih, pa so ful dobre. Znajt se je treba!

js sm tudi pobrskala malo po omarah moje mame. se res kaj najde. ali pa si kaj sama sešij-npr majčke za poleti-take brez rokavov-zelo enostavno!ali kakšna minika. če ne zanš naj ti kdo pokaže kako si lahko sama spleteš ful dobr in modern šal! bolj zanimiv bo bolj ga bodo občudovali!!!

Ličila-ja vsak mesec nekaj,pa skupaj skrampaš (tak delam jaz),pol pa se hitro nabere…V nekateri drogerijah imajo včasih pri blagajni ali v kakšni posebni “košarici” izdelke,ki gredo iz prodaje in imajo polovično ceno (npr. drogerija Tuš)…
Za oblačila pa imaš zelo pametne nasvete odzgoraj,jaz se včasih zarijem v babičino omaro,kaj tam vse najdeš….

lp,Pippa

New Report

Close