Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style velika številka čevljev

velika številka čevljev

Ali katera ve za trgovino, kjer prodajajo ženske čevlje od št. 42 naprej? Kdo dela čevlje po meri?

Hvala

jst mam tud 42-43 (nekje vmes, pa tud eno nogo mam mal večjo, še to povrh), tak da sem se že bolj al manj sprijaznala, da kakšnih ekstremnih čevljev jaz nikol ne bom nosla, ampak se tako al tako ne počutim dobro v ekstremno visokih petah, tak da ni panike. V glavnem kar se naših proizvajalcev tiče, so zelo zelo slabi za eleganco, samo Peko še kdaj premore kakšne ornk čevlje 42, medtem ko pa športne se pa kr dobi.

Čevlje po meri ti naredijo v čevljarstvu Vodeb v stari LJ. Seveda je to malo dražje, kot če bi jih kupila v trgovini, so pa izredno kvalitetni, pa še sama lahko poveš kake točno hočeš.

Jaz tudi imam številko 41 ali 42, vendar imam problem, ker so mi vsi čevlji pretesni.
Koliko približno več stanejo posebej izdelani čevlji?
Hvala
Anina

Jaz imam tudi nogo kar veliko, nekje od 42 do 43. Odvisno od modela. Tako nosim čevlje, ki so izdelani za moške in ženske. Največji problem pa mi predstavlja prihajajoči maturantski ples.Kje naj dobim primerne čevlje? Slišala sem, da nekdo v Logatcu izdeluje čevlje po meri in baje, da niso tok dragi( okrog 15.000, čevlji za maturantski) .Če kdo kaj ve o tem čevljarstvu naj mi kaj napiše!! Hvala že vnaprej!!!

Odvisno koliko denarja si pripravljena dati in kakšne čevlje bi rada.
za elegantne modele ti priporočam Rudolfa Lopatca-mislim da ima salon nekje v Bežigrajskem dvoru.
naredil ti bo takšen čevelj, kakršnega si boš zaželela.
cene so okoli 30.000 SIT ampak so res kvalitetni pa še unikatni.

HVALA ZA ODGOVOR VRTNICA! ZANIMA PA ME ŠE NEKAJ. SLIŠALA SEM, DA JE LOPATEC IZ CELJA. MORDA VEŠ KAJ O TEM POVEDATI?Vrtnica je pisal/pisala:
>
> Odvisno koliko denarja si pripravljena dati in kakšne čevlje
> bi rada.
> za elegantne modele ti priporočam Rudolfa Lopatca-mislim da
> ima salon nekje v Bežigrajskem dvoru.
> naredil ti bo takšen čevelj, kakršnega si boš zaželela.
> cene so okoli 30.000 SIT ampak so res kvalitetni pa še
> unikatni.

New Report

Close