Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dražje kreme..se splača?

dražje kreme..se splača?

Zanima me kakšno kozmetiko..oziroma kreme…dnevne nočne ,mleko za odstranjevanje pudra…mleko za telo uporabljate..oziroma…za kaj porabite več denarja…ali raje kupite kremo za obraz za 4.000 ali več pa manj za druge stvari

Namreč v Mullerju imajo drago kozmetiko,,npr trenutno imam v roki katalog od CHRISTIAN BRETON..nikol slišala..in mi je težko porabiti denar recmo za čistilno peno za mat videz…karkoli že to pomeni! Stane okoli 3.000

Rada bi kupila kakovostno kremo za dokaj suho kožo, in ker mi je težko dat nevem 5.000 sit za neko majhno stekleničko, in povsem tega še nevem ali je krema ali karkoli pač je, v redu,
Zanima me tudi kakšen repertuar imate doma,Kaj vsebuje recimo vaša torbica za obrazno nego.Ali je sploh smiselno kupiti recimo:izdelek za čvrste prsi(itak vemo da to ne pomaga) ali pa gel za oči..razne take varijatne in katero firmo uporabljate in vam ni škoda denarja, ker je kakovostna

Jaz ponavadi prosim za tester, preden kupim kaj dražjega. Res me ne mika, da bi se uštela in kupila nekaj kar ni zame. Je pa res, da so najbrž najboljše kreme iz srednjega cenovnega razreda oziroma nisem prepričana, da so najdražje kreme bistveno boljše od teh srednje cene.

Pa veliko sreče pri izbiri!

Haj!
No, jest imam za ciscenje obraza milo Manhatan, ki je kr uredu in se ga dobi v dm za 900 SIT, puder od biodroge, ki je kar drag, ampak je dober in traja. Za kremo sem pa zdaj kupila tanovo od Nive-e. Pa je kr uredu in tudi draga ni kaj prevec.
Lp

Povprašaj za tester in testiraj kremo, če ti bo ugajala, naj ti ne bo hudo dati tudi 4.000 ali več, saj sama veš, da koža (predvsem na obrazu) rabi kvalitetno kremo.
Sama uporabljam 3 fazno (za suho kožo) od Loreala in sem z njo zelo zadovoljna, cena pa je cca 1.300 sit/75 ml.

Jaz uporabljam Oriflemovo vlažilno kremo iz aleoe vere in zame je najboljša krema, kar sem jih kdaj probala. Sem pa uporabljala tudi že precej dražje kreme (Vishy, Matis, Juvena), pa mi niti pol toliko niso ustrezale.

Jaaaa!!!Lancome je zame najboljši-kreme za obraz, čistilna sredstva,dekorativna kozmetika,kreme za sončenje,…Niso mi pa fajn njihovi zdelki za nego telesa!!!Cene so sicer visoke ampak se splača.Najbolj fajn se je posvetovati v Lancomovem centru lepote, kjer ti lahko naredijo analizo kože in ti svetujejo primerno kremo,dobiš tudi testerje.To so moje izkušnje, imam pa mešano kožo pri 29 letih, svojo prvo Lancomovo kremico sem si kupila pred 15 leti in zvestoba traja še zdaj(vmes sem testirala tudi poceni in srednji cenovni razred krem in je potem trajalo in stalo, da sem kožo spet spravila v red- z Lancomom seveda).Moja mami pa ima ful suho kožo in 60 let, najboljša krema ji je ena ful mastna nočna od Decleorja.Fajn so tudi od Biotherm-a.
LP,Ana

Hja, sem ravno brala Glamur. Ma, kdo pa da za kremo 40.000 sit, da dajo take cene noter??? Piše tudi, da recimo vse sestavine, ki jih uporabijo vrhunski proizvajalci (Lancome, Helena Rubinstein,…), da se po pribl. enem letu že uveljavijo v cenejših izdelkih in jih le-ti že vsebujejo (recimo v L’oreal-u). Jaz zase vem, da bom raje počakala:)

Moja dnevna krema je okrog 6000, traja mi cca 3 mesece, nočna 11000, traja mi cca 5 mesecev, za čiščenje uporabljam eno zadevo, ki je 3 v 1(vse kar naredi mleko, odstranjevalci make-up-a in tonik) in stne okrog 3000 in jo imam za 2 meseca.To so cene v Sloveniji, ponavadi pa kupujem kozmetiko v Celovcu kar pomeni še realnih 15% manj (tax-free)+testerji po tvoji želji in vedno prijazna in nasmejane trgovke.Po moje se že splača…

ana..lahko poveš, koliko stane testiranje, analiza kože v tem centru..kaj pa nega obraza ipd. ..trenutno iščem kako dobro, ugodno kozmetičarko…hvala

Testiranje kože ti opravijo ko prvič prideš na nego kože, odprejo ti tvoj karton in izmerjene vrednosti vpišejo vanj(količina vlage, napetost oz. čvrstost kože, občutljivost na sonce), svojo kožo tudi vidiš ful povečano na monitorju(…in nisionavdušen…).Kozmetičarka te tudi vpraša kako neguješ svojo kožo in je fajn, da si iskrena, ker potem lahko skupaj ugotovita kaj je prav in kaj narobe…Nato sledi nega prilagojena tvoji koži in željam, ki je čisti užitek (razen stiskanje, ki boli ampak je učinkvito in iz salona ne oddideš rdeča ali zabuhla!).To so dobre strani.Zdaj pa slabe: ker je vse tako fajn in ti med nego kozmetičarka ponudi še to in ono se ti lahko zgodi stres pri blagajni.Mimogrede si ob 15000 SIT.Temu se izogneš tako, da si greš pej iskat katalog storitev, ki vsebuje tudi cene in potem točno poveš kaj bi rada.Cene so pa za nego obraza od 7000 naprej(se mi zdi, nisem prepričana, ker zdaj par mesecev nisem bila).Tiste ta dolge nege pa ful priporočam , če si kdaj ful zmatrana al pa slabe volje in se ti zdi vse nekako bolj črno:po negi si kot rožica-preizkušeno!Aja še to-vedno te ,če seveda to želiš, po negi blago naličijo(to se ne plača dodatno).Meni je od kozmetičark v tem salonu najbolj fajn Maja Opeka, tudi prijateljica , ki hodi tja , se strinja z mano…

Ana sliši se fantastično! Sama že kar nekaj časa razmišljam o obisku Lancomovega centra. Ampak nekako me skrbi, da mi bojo predpisali en kup krem, s katerimi naj bi se v bodoče mazala. Stara 21 let poleg tega pa nisem ravno navdušena nad mazanjem z večjim številom krem(dnevna, nočna, gubice…). Ker konec koncev je vsak še tako perfekten salon usmerjen k zaslužku, kar pomeni, da ti skuša prodati čim več uslug, ki jih morda niti ne potrebuješ.

Punce takole mi je rekla ena kozmetičarka (tudi jaz sem ful zadovoljna z njo), kupi si vedno nočno kremo, ker je dovolj mastna-vlažno in jo uporabljaj tudi čez dan, boš videla kako ti bo koža hvaležna. In res je. Od takrat (že nekaj let) kupujem samo dobro nočno kremo in se z njo mažem podnevi in ponoči in je super.

Kreme ti priporočijo in ti tudi napišejo imena priporočenih krem.Poleg dobiš testerje teh krem(včasih nimajo prav vseh-manjkajoče dobiš v Mullerju, Limoniju,..)in jih sprobaš in če ti pašejo kupiš kjer hočeš in ne ravno pri njih.Meni vedno kozmetičarka priporoča kremo za okrog oči-preventiva, ampak jst to malo ignoriram in se pač mažem z dnevno in nočno kremo tudi po očeh in je OK.Vsake toliko pa si grem po testerje za okoli oči in jih uporabljam dokler jih ne zmanjka,..Fajn je slišat kaj ti priporočjo potem pa si zadevo malo prilagodiš da tebi ustreza in to je to…Jst še nikoli nisem kupila kreme v njihovem salonu, če se le da vedno v Avstriji s seznamom iz salona,..

Pozor! Ne kupovat poceni krem, ker le te vsebujejo veliko vode, ta pa kot vemo, pri nizkih temperaturah zmrzne in povzroca pokanje koze… Tudi ne kupovat izdelkov dva v enem ipd., ce zelis doseci kar najboljsi ucinek. Res je, da najdrazje kreme niso vedno tudi najboljse, ker vedno prevec placamo za reklamo. Pomembno je, kaj krema vsebuje (npr. vitamine, kumarice, vrtnice…) Pa ne pozabit na vitamine, kot dodatke k prehrani, le ti pa niso dovolj tudi za samo kozo, ker koza po navadi dobi le ostanke, zato ji jih moramo zagotoviti s kremami… LP
Ce imate kaksna vprasanja, mi misite na e-mail.

Natasa

Se nekaj sem pozabila. Pozabite na testerje. Se prehitro porabijo, in le kremo samo, ki jo kupis, lahko dovolj dolgo testiras, da opazis reakcije na kozi, se pravi, nekje 14 dni. Ce pa gre za alergijo, pa se tako ali tako pojavi takoj. Kupujte torej kreme, ki jih lahko vrnete, ce vam ne ustrezajo!!!

aha lancome pravte ja tlele je en na dunajski..od name proti bavarcu…zdel se mi je kr fancy..no ampak konc koncev…bi rabila en ornk svetovanje…

Lancomovi testerji mi trajajo cca 10 dni in če nisem prepričana , če mi grema paše al ne , grem po še en tester( al pa če mi denarja in kreme zmanjka v istem trenutku-testerji rešujejo…)

Nataša, jaz bi si rad kupila eno res dobro kremo za okrog oči (Veš gubice 40 let)
pa pri taki veliki izbiri v Mulerju se ne znam odločit. Plačala vi do 15.000,00 sit
Kaj mi svetuješ katero hišo na poskusim : Lancom, Orlean, Isima…….

POZDRAV

lahko ti pomagam pri nakupu cenejših krem in pudrov, ker sem zastopnica švedske kozmetike, ki je ful dost cenejša od raznih znanih kozmetičnih preparatov, ampak zato ni nič slabša.

Daj pisi mi na e-mail, pa ti lahko bolje svetujem. Ves, ne smem delati reklame kar tako po netu. Saj bi ti dala tel. st., pa zivim v Nemciji, in to stane kar nekaj denarja.

Ja..imam eno vprasanje…kot je prej spodaj ena rekla ..ta Lancomov salon je precej fancy…kar pa jaz nisem…pa me zanima..kako ravnajo s tabo kot s človekom? So prijazni, osorni…zanima me njihovo obnasanje?¨Gledajo kaj na to kako si oblečen? Ker kadarkoli grem mimo tega salona se mi zdi da notr hodijo samo tiste lepe gospodične z visokimi petami in krznenim plaščem?! Jaz pa supergice pa kavbojke??…Pač..kompleks…
Hvala za odgovor!

Jst pridem včasih v kavbojkah, včasih v petah-čist odvisno al grem potem domov al mam kake obveznosti, ki zahtevajo da si bolj lepo oblečen.Vedno pridem brez kančka make-upa(ker se ponavadi naročim takoj zjutraj in majo za dopoldanske obiske popust).V glavnem-nikoli nisem ful fancy, sem pa vedno nasmejana in dobre volje, komplekse pustim pred vrati salona in uživam…

Jaz bi te tudi prosila za nasvet. Stara sem 23. Vedno sem imela bolj problematično mešano kožo. Še zdaj nimam čistega miru. Rada bi ohranila mlad videz čim dlje, poleg tega pa bi rada izboljšala videz kože, tudi zaradi por.
A je nujna posebna krema za okrog oči, če nočeš gubic?
Kakšno nego mi priporočaš?

Thnx

Jaz uporabljam od occitane za mastno kožo in mi je super. Stane malo manj kot pet tisoč, ampak se jo zelo počasi porablja. Prej sem imela od ahave in je bila tudi zelo v redu, samo sem začutila, da bi poskusila occitane.
Zelo veliko mi pomenijo te “naravne” variante. Ta za mastno kožo od occitane bazira na sivki in tudi tako diši. Meni so šli mozolji nazaj v enem tednu.

Metka, tudi jaz sem razmišljala o sivkini kremi od L occitana. Torej praviš da je v redu? Kaj pa drugi proizvodi iz te linije? Gel za umivanje obraza in tonik? Uporabljaš tudi to? Trenutno namreč kupujem novo kremo in se nikakor ne morem odločiti; poizkusila sem jih že kar nekaj pa mi do zdaj še nobena ni odgovarjala. Nekako pa se odločam med sivkino od in Weledino Iris. Morda poznaš kreme od Welede, ki so tudi povsem naravne? Lp

New Report

Close