Nesrecna
…zaradi svojih prsi,ki jih resnicno sovrazim!Stara sem 13 let,imam veliko prevec kg(vendar hujsam,in ze do kona leto,bi mogla imeti kul postavo,ce ne stejemo prsi!)in nosim modrcek stevilke c..ali d.Ne zdi se mi fer,da nikoli nisem mogla nic narediti za to,da ne bi imela visecih prsi,ki jih imam.Vedno sem imela take.Da pa ze to ni dovolj imam ful velik kolobar okol pa blazni izrazite zile po prsih-tudi po kolobarjih.samo ne mi prosim rect,naj bom zadovoljna z njimi,ker…preprosto ne morem,ce ne bom sla cez nekaj let ko bom polnoletna(ali prej sploh lahko grem)na operacijo,bom celo zivljenje nesrecna.O.k.torej:lahko mi popravijo,leda ne bodo vec visece,ampak kaj pa zile in kolobarji?Ali lahko pomagajo tudi tukaj?Ali morda katera ve ceno taksene operacije,bolecino in posledice?:-)
Zelim vam,da bi se vsaj ve imele rade(same sebe).Lep pozdrav,Lava
Draga Lava. Kljub tvojemu opisu si ne predstavljam prav dobro, kaj misliš. Če si res mnenja, da je s tvojimi prsmi nekaj zelo hudo narobe, najbolje, da se oglsiš pri kakem strokovnjaku, ki ti bo najbolje vedel svetovati. Je pa tudi tako, da si zdaj v takih čudnih letih, ko se telo zelo spreminja. Počakaj še malo, pa boš videla. Jaz sem imela pri tvojih letih naprimer kar kako leto ali dve dojki povsem različno veliki. Ena je bila napr. za košarico a, druga pa za c. Si predstavljaš nočno moro!!!! No, zadj sta obe enaki, hvala bogu. Veliko sreče pa kar pogumno naprej!!!