temno licenje, potenje, izbira pudra
hey!
– rada, bi se ličila, tudi temnje, npr. temna senčila, tako kot avril lavinge. imam temno rjave oči, vendar bolj “mlad” obraz, in nebi rada, da bi zgledalo preveč umetno. mislite, da bi mi pasalo? prosim, če mi date kakšne nasvete.
– moj drug problem, je potenje. osebno me zelo moti, če se na oblačilu, vidijo “fleki” potenja. zato, si sama v trgovini ne morem kupiti npr. majce ki bi jo želela. obstaja kakšen deodorant, pri katerem se nebi “nič” potila? sama sem jih sprobala že kar nekaj, ampak noben ne pomaga. obstaja kakšen trik?
– že, dalj časa ičšem puder, ki bi bil podoben ali enak moji koži. ko v drogeriji gledam puder, se vidi, kot da je enak moji koži, ko pa grem ven, na dnevno svetlobo, se razlika zelo vidi. na kaj morem biti pozorna, ko kopujem puder?
ze v naprej se zahvaljujem za nasvete!
lep pozdrav!
tasha
cau,
vse kar je prevec “poudarjeno”,izgleda super samo tam,kjer te popravljajo vsake 2 minute in si tako namazan samo za kaksno snemanje,oz.fotografiranje.Za dnevni make up vsekakor niso primerne divje debele obrobe,ker izgleda vse prevec amatersko in ne pase prav nobenemu cloveku (vsaj jaz tako mislm).Ce se okoli oci prevec namazes,se ti oci opticno zmanjsajo in na koncu,ko se ti vse se razmaze od potenja,itd…izgledas kot bi imela velikanske podocnjake.
Recimo,da je ful poudarjeno super za zvecer,ko itak potrebujemo malo mocnejsi make up.Za dnevni pa sigurno to ni primerno.
Ko izbiras puder,se dobro prepricaj,ali je to res kar hoces.Postavi se nekam,kjer bo vsaj malo dnevne svetlobe,ker na neonski vse izpade cisto drugace in ko stopis ven si neprijetno presenecen,ker si izbral napacen odtenek.Glede pudrov smo s puncami debatirale ze v eni temi prej,pa si tam podrobneje preberi.
Glede potenja ti bo svetoval pa kdo drug 🙂
LP!