Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lash architect

lash architect

A res podari videz umetnih trepalnic ali pa nas zopet hočejo nakurit?

Ma ni nič posebnega…..verjemi mi. Sama imam po naravi daljše trepalcnice in mi ta maskara prav dosti ne pomaga. Nekaj je bilo že napisanega o tej maskari, tako da uporabi Iskanje. Ciaaaaao!

Vedno me matra firbec in pol kupim take novosti,ki so prej bedarija kot kaj drugega – Lash Architect je zame ena najslabsih maskar,kar sem jih kdaj imela.Nanesla sem jo samo enkrat in sem bila ful razocarana nad izidom..sploh niso bile lepo razporejene,vse neki pocez,isto dolge kot bi bile drugace – kr neki.

Meni pa je ta maskara všeč. Se mi zdi, da lepo poudari trepalnice, seveda pa ne dela nekih dramatičnih čudežev. Jaz jo malo obrišem v papir, da ni na krtački preveč materiala in si jo pol nanesem in so prav lepe trepalnice. V kakšno smer ti bodo stale trepalnice pa je odvisno od tega, kakšne so v naravnem stanju – ene lepo razporejene, druge manj…

Jes sm tud kr zadovolna z njo. Zlo mi podalša trepalnce in jih poudari, tok d vrjetn odvisn od posameznice.

nism mislila tko,pac grdo jih zlepi skupaj.vsaj meni.

Jaz sem večinoma uporabljala od Max Factorja 2000 Calorie, bila sem zadovoljna , le ,da se je kar hitro izsušila in ni bilo več pravega efekta. Provala sem maskaro od Nivee in je neverjetno dobra. Imam jo že 6 mesecev in je ostala kot prvi dan. Nič mi ne razmaže okoli oči in lepo razopredi trepalnice. Zaenkrat je najboljša maskara kar sem jih provala. Ostajajo še boljše, vendar so predrage.

Tudi meni zlepi trepalnice! Nikakor ne zgledajo kot v reklami, ceprav imam kar dolge in lepe same po sebi … po maskari je veliko grse kot brez nje .. grrrrrr pa reklame

Punce če želite imeti res lepo namazane trepalnice, potem maskare za 2000 sit niso rešitev. Jaz raje kupim malo dražjo maskaro (Lancome, Helena Rubenstein itd..) in stisnem pri kakšni drugi stvari.LP

New Report

Close