Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vosek za lase v spreju?!

Vosek za lase v spreju?!

Živjo vsem skupaj!
Ravno danes sem na enem od nemških kanalov (“Vorher nacher show”, ni bogve kva, pa vseeno), zasledila meni neznan proizvod kozmetične industrije-vosek v spreju. Firme niso reklamirali, embalaža je bila pa sv.rdeča.
Ker imam močne in goste lase, mi edino vosek kolikortoliko ukroti frizuro.
Zanima me, če se pri nas dobi kaj podobnega, če pa ne, kakšne so vaše izkušnje z raznimi voski za lase. Jaz trenutno uporabljam Fructis, ampak se mi zdi mogoče malo prekompakten, sicer pa ni slab.
Hvala!

Obstaja vosek v spreju od firme TIGI, zelo dober, kupiš ga lahko v nekaterih frizerskih salonih v Ljubljani, po drugih krajih ne vem, ampak verjetno se tudi da. Če želiš piši, kje se nahajaš pa ti morda lahko bolj konkretno pomagam.

O hvala! Sem sicer z Gorenjske, ampak tudi Ljubljana ni tako daleč. Če ti je znano, kje ga je možno kupiti, ti bom prav hvaležna.

V Ljubljani lahko v Šiški, salon Mare-Dresura frizure, salon Dali na resljevi cesti, salon Kette cut na Trubarjevi, verjetno še kje. Na Gorenjskem pa stopi v kak malo bolj “in” salon in povprašaj, kje bi ga imeli. gotovo ti bo uspelo. Veliko užitka ob uporabi!

Še enkrat hvala, verjetno bo prišlo v poštev še za kakšno skuštranko.

Vosek za lase v spreju je od dobre nemške znamke Wella, imenuje se crackle wax. Ščiti lase, jih krepi in utrjuje. Ščiti lase pred vplivi sončnih žarkov, za zdrave in svetlče lase. Prodaja se samo prek frizerjev, kjer držijo to znamko WELLA.

PAPA

New Report

Close