Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Najboljši lotion/mleko za telo

Najboljši lotion/mleko za telo

Katero mleko oz lotion za telo se vam zdi najboljše? Kmalu mi bo zmanjkalo trenutnega(Nivea z mandljevim oljem) in si že belim glavo katerega bi še poizkusila, v upanju da bi končno našla takšnega ki mi resnično odgovarja in je res kvaliteten. Je katera poizkusila kaksnega od Loccitane?

Nivea balsam…..meni zelo odgovarja, je zelo vlažilna krema..

meni je najboljsi tisti nov od Garnierja,je res super in mehkoba in vlaznost dolgo traja.Zelo zadovoljna 🙂

Garnier je meni najboljši.

Tudi jaz imam zdej tega novega od Garnierja (oranžna embalaža) in sem tut zadovoljna z njim.

dr. scheller -mešanica zdravilnih zelišč- osnova arnika in ognjič- kupljen v DM

Meni najbolj odgovarja od Dove silk body!

Lp, ribica

Otroško olje je naj naj. Za ostale izdelke ne moreš biti 100%, da ti ne bodo izsušile kožo. V izdelkih za otroke ni nikoli nobenih škodljivih ssestavin za kožo, ker morajo biti ti izdelki posebej nežni. Potem ko se namažem z oljem je malo neprijeten občutek-mastna koža, ampak imam pa tudi zelo lepo kožo in mehko odkar ga uporabljam.

Lotionov od L’Occitane sem poizkusila že kar nekaj (trenutno ga imam z vonjem “Amber”) pa moram povedati, da sem zelo zadovoljna: se hitro vpije, ni masten, ful lepo diši… Cena je tam okoli 3300 sit, ampak ga imaš lahko za kar nekaj časa. V trgovini sem dobila tudi tester – lotion za telo s karitejevim maslom, ki naredi kožo še bolj mehko, samo na žalost mi pa vonj preveč ne sede. Prosi jih še ti za kakšne testerje, saj jih kar radi dajo.
Ganimed

dove in johnson baby olje

Od L’oreala vlažilno mleko za suho kožo. Zelo, zelo, zelo u redu.

Lep pozdrav

meni je pa najboljša krema za telo – honey cream bodybutter od fruttinija. Super za kožo, pa še dišiš po vaniliji & medu 🙂 V DM-u jo imajo!

Še tu se javim – sem ti že napisala pod temo krema za kožo:-)
Tudi mleka za telo od occitane sem probala in so mi super – samo je tu pač standardni problem denarja. Hja, kaj hočemo. Jaz se obvezno mažem po vsakem tuširanju in potem ta mleka zmanjkajo en dva tri. Tako da zdaj uporabljam tudi Niveo – Balsam in mi je za enkrat zelo všeč. Koža je mehka in lepo diši.

Tudi jaz sem nekaj časa olje uporabljala, a meni so se začeli delati mozoljčki. Premastno. za mojo mamo, ki ima zelo suho kožo, je pa super. Baje da se je treba namazati kar na mokro kožo po tuširanju, da se z oljem vpije še voda.

Loccitanovi so zakon, samo dragi so. Jaz sem probala oljčno in jantar in sta oba super.

imam dokaj hrapavo kožo in mozolje. z ničemer se ne mažem. kaj menite?

zakaj se je treba mazati z mlekom ali kakšnimi kremami? to res pomaga koži?

kako veš katero mleko potrebuje koža

Kakšno je mleko DOVE silck? Jaz bi rada mleko, ki se kmalu upije v kožo in ji daje zapeljiv svilnat videz. Kaj priporočate?

New Report

Close